Salı, Temmuz 01, 2008

Yeldeğirmeni'nde Ölmez 2. kez başkan

İstanbul’un köklü takımlarından olan, müzesinde 40’tan fazla şampiyonluk kupası bulunan, 80’li yıllarda adından sıkça bahsettiren ve İstanbul’a amatör Türkiye şampiyonluğunu getiren ilk kulüp olan Yeldeğirmenispor, eski güzel günlerine dönebilmek için 2006 yılında Ali ölmez ve ekibi önderliğinde kolları sıvamıştı. Yönetime geldikleri ilk gün camiaya başarı sözü veren Ali Ölmez ve ekibi geçtiğimiz 2 sezon içerisinde büyük zahmetlerle öncelikle kulübün en büyük sorunu olan lokal işini hallettiler ve Kadıköy Belediyesi ile koordineli sürdürdükleri çalışmalar ile kulübe yeni bir lokal yaptırdılar.

Daha sonra antrenman sahası sorununu ise kardeş kulüp Yenisahraspor’un başkanı Şeref Uzun’un kendilerine tahsis ettiği saha ve soyunma odası ile çözdüler. Sportif anlamda ise ilk sezon 2. amatör kümede grubunu ikinci olarak bitiren Yel değirmeni, play-off maçlarında çeyrek ve yarı final maçlarında rakiplerini geçmesine rağmen finalde Özkaracaahmet’e 3-2 yenilerek şampiyonluğu kaybedip büyük üzüntü yaşadı. Bordo-Beyazlılar ikinci sezonlarında ise önceki sene yaşadıkları üzüntüyü yaşamamak için gerekli takviyeleri ve ellerinden gelen tüm imkanları seferber etmelerine rağmen ligin son maçında yine ilk senelerindeki kabusu gördüler ve ligin son maçında bu sefer İcadiyespor’a 1-0 yenilerek şampiyonluğu kaybettiler.


Geçtiğimiz cumartesi günü yapılan kongrede tekrar başkanlığa seçilen Ali Ölmez, “İki sezondur camiamıza sportif anlamda verdiğimiz sözü tutamadık ve kendilerine şampiyonluk sevincini yaşatamadık. Ben ve ekibim bizlere güvenenleri bu sene mahcup etmeyeceğiz, tüm imkanları seferber edip bu sene şampiyonluğu son maçlara bırakmadan, Allah’ın izniyle şampiyonluk sevincini hep beraber yaşayacağız. Buradan tüm Yeldeğirmenlilere söz veriyorum” dedi.

Takımın başına öncelikle tecrübeli bir teknik adam getirmek istediklerini ve bu konu ile ilgili yoğun çalışmalara başladıklarını söyleyen Ölmez, “Geçen seneki başarılı olan kadromuzdaki futbolcularımızın büyük çoğunluğu ile anlaştık. Yeni göreve gelecek hocamızın da gerekli gördüğü takviyeleri de yaptıktan sonra ekim ayı gibi sezonumuzu açıp çalışmalara başlayacağız” diye konuştu.
Yönetim kurulu görev dağılımı önümüzdeki hafta yapılacak yönetim kurulu toplantısında belirleyecek.
Yeldeğirmenispor Kulübü’nün yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor:

Ali ölmez, Ahmet Yücer, Sinan Ekşi, Kenan Ekşi, Alişan Karadaş, İhsan Tellioğlu, Hüseyin Erdik, Ahmet Çolak, Serdar Kabadayı, Erhan Şen, Zekeriya Nalbant, Kerem Ölmez, Mehmet Emin Çayırpare

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 4 Mayıs 2024 Cumartesi Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...