Çarşamba, Kasım 07, 2007

Keşanspor yönetimine tepki

Sitemize Edirne bölgesinden haber sağlayan sayın Erdoğan Demir, geçtiğimiz günlerde, belge ve fotoğraf desteği verdiği Keşanspor Resmi İnternet Sitesi'yle ilişkisini kestiğini açıklayan bir yazı yazdı ve bu yazı Sarı-Siyahlı kulübün sitesinde de yayınlandı. Aktarıyoruz:

YAZI: ERDOĞAN DEMİR
Yıllardan bu yana Keşan’da sporla iç içe olan ve her zaman ilçemizdeki spora hizmet etmeye çalışan hem bir basın mensubu hem de bazen bir yönetici ve bazen de bir taraftar olarak bugün sizlere bu sitede son olarak seslenmek istiyorum sevgili sporseverler.
Biliyorsunuz ki ben Anafartalarspor’da 2 dönem başkanlık ve Keşanspor’da 4 dönem yönetim kurulu üyeliği yaptım. Bunun yanı sıra uzun yıllardan beri Keşanspor’u yakından takip eden ve yönetim kurulu ile her zaman içli dışlı olan biriyim.
Bunun yanı sıra Keşanspor Yönetim Kurulu’na bu sitenin kurulabilmesi için her zaman baskı yapan ve bu sitenin gerekli olduğunu anlatmaya çalışan biri idim. Bu site de o dönemdeki yönetici kardeşimiz Hasan Coşar’ın çabası ve benim de bilgi, belge ve fotoğraf desteği ile zor da olsa hayata geçirildi. Ben bunlşarı yaparken kesinlikle bir maddi beklenti ve çıkar içinde olmadım. Sadece ve sadece kulübe destek ve böyle bir siteye sahip olması için elimden gelen çabayı gösterdim. Bunu herhalde o dönemdeki sayın başkan ve yönetim kurulu üyeleri de bilirler veya hatırlarlar.
İşte benim bu anlamda büyük emek verdiğim, Keşanspor’da olup bitenleri ve gelişmeleri aktardığım ve hizmet ettiğim site ile bu yazının ardından tüm ilişiğimi keseceğimi bildirmek için bu yazıyı sizlerle paylaşmak istedim.
Peki beni bu kararı iten sebep ne idi? Bunu da yine siz Keşanspor’un her şeyi olan sevgili taraftarlarımızla ve spor kamu oyu ile paylaşmak istiyorum. Biliyorsunuz kaleci Ömer Keşanspor’da kadro dışı bırakıldı ve bunun ardından çeşitli olaylar yaşandı. Ben bu olayları tüm detayları ile hem siteye hem de muhabirliğini yaptığım Anadolu Ajansı’na geçtim. Yine daha sonra Ömer’in benimle yaptığı ve kulüpten özür dilediği röportajı da Anadolu ASjansı ve Keşan’daki tüm yerel basına ilettim. Bunların dışında http://www.yerelfutbol.com/ yerel futbol sitesine de Keşanspor’la ilgili haberleri göndererek Keşanspor’la ilgili haberlerin daha çok kişye ulaşması için mücadele ettim. 26 Ekim 2007 tarihinde Keşanspor Başkanı Sayın Zafer Sarıkeçe, kaleci Ömer ile ilgili bir basın açıklaması yaptı ve Ömer’in affedildiğini sadece bir basın kuruluşunun temsilcisi arkadaşımıza açıkladı. Ben bu konuda o gazeteci arkadaşıma hiçbir şey söylemiyorum. Çünkü o aldığı haberi tabi ki gazetesinde yayınlayacaktır. Benim burada karşı çıktığım olay sayın başkanın hem bana hem de Keşan’daki diğer basın mensubu arkadaşlarımıza basın bildirisi ile ilgili bilgi vermemesi ve sadece bir basın kuruluşunu tercih etmesidir. Sayın başkan böyle yapmakla Keşan’da bulunan diğer yerel basın mensuplarının yanı sıra birçok ajansın ve gazetenin temsilciliğini yapan Keşanlı arkadaşlarımızı da maalesef üzmüştür.
Ben Keşanspor’un resmi web sitesini düzenleyen ve Keşanspor’la ilgili haberleri giren bir basın mensubu ve bu kulübe uzun yıllar yönetici olarak hizmet etmiş olan ve yönetici dahi olmasam her zaman destek olduğum kulübün başkanının böyle bir gelişmeden beni haberdar etmemesi ve bu haberi basından öğrenmem beni son derece üzmüştür.
Yazımın sonunda şunları da dile getirmek istiyorum, benim Keşanspor Kulübü ile ilgili hiçbir sorunum yoktur. Çünkü yöneticileri gelip geçicidir. Ama kulüp daima kalıcıdır. Ben bu güne kadar zaten ne yaptıysam Keşanspor Kulübü’ne fayda sağlamak için yaptım. Ama sonuçta bir insan hem de gönüllü olarak çalışırken kulüp başkanı ve yönetim tarafından da en azından saygı duyulmazsa ve adam yerine konulmayarak basın toplantısına dahi çağrılmazsa insan kırılır ve üzülür.
İşte bu nedenle Keşanspor Kulübü Başkanı Zafer Sarıkeçe ve onun nezdinde yönetim kuruluna bir tepki olarak (Belki de bu konuda yönetimin haberi dahi olmadığını çok iyi bilmekteyim. ) Keşanspor Sitesi ile bundan böyle hiç bir bağımın kalmadığını ve ilişiğimi sona erdirdiğimi üzüntü ile de olsa kamuoyuna açıklıyorum. Ve çok sevdiğim Keşanspor’a başta yarın oynayacağı Edirnespor maçında ve bu sezonki tüm lig maçlarında başarılar diliyorum.
---

Yerel Futbol Sitesi olarak Sayın Erdoğan Demir'in arkasında olduğumuzu belirtir, birkaç yönetici tarafından kendisine yapılan davranışın hiç de şık olmadığının altını çizmek isteriz.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.