Pazartesi, Kasım 05, 2007

Anafartalar, Kirişhane'yi geçemedi

Keşan'daki maçta Anafartalarspor, oyuna hakim olan taraftı.

ANAFARTALARSPOR: 0 KİRİŞHANESPOR: 0

HAKEMLER: Harun Katı, Alper Gökalp, Uğurcan Varel
ANAFARTALARSPOR: Erhan, Gökhan, Serdar, Ali, K.İbrahim (B.İbrahim), Mehmet Ali, Özgen, Fırat (Tanju), Seçkin (Engin), Güray
KİRİŞHANESPOR: Şeref, Harun, Gökalp, Barış, Gökay, Salih (Cem), Feyzullah, İbrahim , Hüseyin (Aziz), Ecevit, Özgür (Kamil)

HABER: ERDOĞAN DEMİR
Edirne Süper Amatör Küme’de, Keşan’da oynanan maçta Anafartalarspor ile Kirişhanespor golsüz berabere kaldı. Karşılaşmayı Anafartalarspor Başkanı Erkan Gege ile çok sayıda taraftar izledi.
Maçın 5.dakikasında Fırat’ın nefis vuruşu Kirişhanespor kalesinin 90 diye tabir edilen yerinden geri döndü. Karşılaşmanın ilk yarısı daha çok bir orta saha mücadelesi şeklinde geçerken Anafartalarspor oyuna daha hakim olan taraftı. Maçın ilk yarısı golsüz sona erdi.
İkinci yarıda yine oyuna hakim olan taraf Anafartalarspor'du. 65. dakikada Güray Kirişhanespor ceza sahasına soldan girdi. Yerden yaptığı ortada Seçkin’in altıpas üzerinden yaptığı vuruş farklı bir şekilde auta gitti.
Anafartalarspor’da bu karşılaşmada Özgen güzel futbolu ve mücadelesi ile göz doldururken taraftarların da beğenisini kazandı. Karşılaşmanın 90 dakikası başladığı gibi golsüz olarak sona ererken iki takımda 1’er puana razı oldu.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.