Cumartesi, Mayıs 06, 2006

Terfileri sizin için izledik

İstanbul grubunun favori ekibi Suadiye Belediyespor (beyaz formalılar), Tütünspor maçını 2-0 kazandı. (Foto. Efkan Bucak)



Amatör Futbol Blog olarak dün çok geniş bir kadroyla terfi maçlarını takip ettik. Takip ettiğimiz maçlardan bir derleme:

Suadiye Bld-Tütünspor: 2-1

Her iki ekip de etkili bir oyun sergilemedi. Daha teknik oyunculara sahip Suadiye, erken gelen gol ve ikinci yarıdaki kontratak sayısıyla maçı kopardı. Takım oyununu daha iyi sergileyen Tütünspor, Suadiye'nin oldukça sağlam savunmasını geçemezken, tek golünü temdit penaltısından buldu. Karşılaşmada Suadiye Bld'yi 1000'e yakın ateşli taraftar destekledi.

STAT: Şenlikköy
HAKEMLER: Taner Gizlenci 6, Recep Durmuş 6, Erdem Gökalp 6
SUADİYE: Mehmet **, Ceyhun ***, Gürkan ***, Sinan ***, Ayhan ***, Turgay ***, İsa **, Mustafa ** (Şener *), Bilal ** (Volkan *) Özer ***, Atilla ** (Utku *)
TÜTÜNSPOR: Cemal *, Murat Tali *, İbrahim ** (Gürcan *), Mehmet **, Kadir **, Serdar **, Samet * (Sedat *) Cihan ** (Umut *), Hacı Murat ***, Korhan **, Burak *
GOLLER: Özer (12,60) / Hacı Murat (90)



Yıldırımspor-Derince Bld: 2-0

Bakırköy Belediye Stadı'ndaki mücadele çok vasattı. Her iki takım da organize olamadı ve tehkeli pozisyonlar üretemedi. 42'de Yıldırımspor'dan bir oyuncu kırmızı kart görürken bu kararın ardından Sakarya ekibinin teknik heyet ve taraftarları hakeme uzun süre itiraz etti.
İkinci yarıda Derince ekibi sayı üstünlüğünü sahaya yansıtamadı. Yıldırımspor'da Ümit 74'te Derince savunmasının yaptığı inanılmaz hatayı affetmedi. Ceza sahası içinde Derinceli savunma oyuncusunun ayağından topu kapan Ümit, dar açıda kaleciyi de geçip topu ağlara gönderdi. 88'de yine skandal bir kaleci-savunma hatasının ardından Fatih Çiçek topu ağlara gönderdi. 2-0.
Maç sonrası Yıldırımsporlu oyuncu ve taraftarlar büyük sevinç yaşadı. Mücadeleyi yaklaşık 200 kişi seyrederken bunların çoğu Yıldırımspor taraftarıydı.

Körfez Belediyespor-Ankara Adaletspor: 3-0

Kütahya’daki mücadelede ilk gün Konya Selçuklu’yu Yüksel’in golüyle 1-0 yenen Körfez Belediyespor, Adaletspor karşısında çok üstündü. Adaletspor 38'de 10 kişi kalınca Körfez ekibinin işi daha da kolaylaştı. İlk maçın kahramanı Yüksel, 41'de takımını 1-0 öne geçirdi. Yüksel ikinci yarının başında farkı ikiye çıkardı. Ataklarını sıklaştıran Kırmızı-Beyazlılar, 88'de farkı üçe çıkardılar ve sahadan galip ayrıldılar. Maçı 50 kadar Körfezli taraftar takip etti.

Lüleburgazspor-Bursa BOSCH: 2-2 (3-0 pen)

Yılların takımı Lüleburgaz, Bursa Boschspor'u evine eli 'boş' gönderdi. (He he)
Lüleburgaz Goller: Hasan (1), Cihan (44)
Bosch Goller: İlhan (15 ve 35)
Kırmızı Kart: İlhan (Bosch 60)

Orhangazi Gençlerbirliği-İstanbul Çıksalınspor: 1-0

Bursa temsilcisi Orhangazi 25'te Erhan'ın golüyle öne geçti. 70'te Çıksalın'dan Cem kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.