İstanbul U15 Ligi 22. Grup’ta haftanın en dikkat çekici sonuçlarından biri Altınova Sahası’nda alındı. Zirve mücadelesini yakından ilgilendiren karşılaşmada Güngören Atletikspor, grup lideri Florya 1923 Spor’u konuk etti. Büyük bir çekişmeye sahne olan mücadele karşılıklı gollerle 1-1 berabere sonuçlanırken, bu skorla birlikte Florya ekibi liderlik koltuğunu Hasip Dinçsoyspor'a devretmek zorunda kaldı.
Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi Güngören Atletikspor, henüz 12. dakikada Yusuf Ata Gülle’nin ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçerek rakibine soğuk bir duş aldırdı. Ancak konuk ekibin cevabı gecikmedi; 14. dakikada sahneye çıkan Umut Can Kıvrak, skora dengeyi getiren golü kaydetti. Maçın geri kalan bölümünde her iki takımın da üstünlük çabaları sonuç vermeyince taraflar sahadan birer puanla ayrıldı.
Maçın ardından oyuncularını tebrik eden Güngören Atletikspor Teknik Direktörü Yılmaz Özher, alınan sonucun puan tablosundan çok daha derin bir anlam taşıdığını vurguladı. Özher yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
"Bugün sahada sadece bir puan kazanmadık, aynı zamanda grubun tüm dengelerini değiştirdik. Güçlü rakibimiz Florya 1923 karşısında sergilediğimiz dirençli oyunla onları zirveden indirmeyi başardık. Sahada taktik disiplinden kopmadan, son düdüğe kadar ter döken tüm Güngören Atletikspor oyuncularımızı yürekten kutluyorum. Gençlerimizin bu azmi ve gelişimi, önümüzdeki haftalar için bize çok daha büyük umutlar veriyor. Biz her maçta bu karakteri sahaya yansıtmaya devam edeceğiz."

Hiç yorum yok:
Yorum Gönder