İstanbul Süper Amatör Lig'de başarılı bir sezon geçiren ve grubunda lider durumda bulunan Beyoğlu Çukurspor'da teknik direktör Ertuğrul Altınkaya, son maçta alınan yenilgisi sonrası görevinden istifa etti.
Ertuğrul Altınkaya hocanın , kulüpte daha önce futbol oynarken şampiyonluğu bulunurken , futbolculuk kariyerini bitirip hocalığa aynı kulüpte devam ettirerek yine başarılarını sürdürdüğü görülmüştü.
Yapılan söyleşide , Ertuğrul Altınkaya ve ekibi, kendisine baştan beri destek veren kulüp başkanı ve yönetimine teşekkür edip bundan sonraki maçlarında başarılar diledi.
Not : Ben de Ogün Koca olarak , çok uzun zamandır yakınen tanıdığım Ertuğrul Altınkaya'ya hem teşekkür ederim hem de başarılı futbol bilgisini camiadan eksik etmemesini diler , başarılar dilerim. Futbol ile Adam kelimelerini birleştiren FUTBOL ADAMI diyebileceğim kişilerdendir kendisi. Yolu bahtı açık olsun.
Haber: Ogün Koca

Hiç yorum yok:
Yorum Gönder