İstanbul Süper amatör Lig 5. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Kartaltepespor, ilk yarısını 2-0 geride tamamladığı maçta sahasında Bahçelievler Futbol Atletik'i 3-2 yendi.
Bayrampaşa Belediye Stadı’nda oynanan Kartaltepespor – Bahçelievler Atletik karşılaşması, tribünleri dolduran futbolseverlere keyifli bir mücadele sundu.
Karşılıklı ataklarla geçen ilk yarıda konuk ekip Bahçelievler Atletik etkili oldu. Mücadelenin 29. dakikasında Enescan Bayrak, 44. dakikasında ise Eren Baştepe’nin attığı gollerle konuk ekip soyunma odasına 2-0 önde gitti.
İkinci yarıya taraftarının da büyük desteğini arkasına alarak çıkan Kartaltepespor, oyunun kontrolünü tamamen eline aldı. Ev sahibi ekip, 67. dakikada Veysel Ekinci, 79. dakikada Batuhan Taş ve 83. dakikada Volkan Erkut Öztürk’ün kaydettiği gollerle müthiş bir geri dönüşe imza attı ve mücadeleyi 3-2 kazandı.
Maçın bitiş düdüğüyle birlikte galibiyeti taraftarıyla birlikte kutlayan Kartaltepespor, bu sonuçla üst üste 5. galibiyetini alarak şampiyonluk yarışında ne kadar iddialı olduğunu bir kez daha gösterdi.
Fotoğraflar: Çiya Özdemir



Hiç yorum yok:
Yorum Gönder