Pazar, Haziran 04, 2023

Dikilitaşspor'da yeni teknik direktör Aşkın Bingöl


Geçtiğimiz günlerde olağanüstü genel kurul yaparak yeni başkanını ve yönetimini seçen Dikilitaşspor yeni sezon için düğmeye bastı. Yönetim kurulu, Oğuz Tacir'den boşalan teknik direktörlük görevine Aşkın Bingöl'ü getirdi. 

Geçtiğimiz sezon Yeldeğirmenispor'u 176 takımla oynanan 1. Amatör Lig'de gruplarda en çok puan toplayıp en az gol yiyen takım olarak Süper Amatör Lig'e çıkartan Bingöl daha önce sırasıyla Sancaktepespor ve 1877 Alemdağspor ile sayısız başarılara imza atmıştı.                                       

Yönetim kurulu ile imza atıldıktan sonra bir açıklama yapan Bingöl şunları söyledi: 

"Büyük Dikilitaşspor ile yeni sezonda teknik sorumlu olarak anlaştım.  Sayın Başkan Tolga Kılıç ve Genel Kaptanımız Umut Kozan’ın vizyonları doğrultusunda, mevcut kadromuz üzerine artı değer katmak ilk hedefimizdir. Farkımızı hem yetiştirici hem de yarışmacı takım olarak oyunumuzla sahaya yansıtacağız. Hedefimiz, oynayacağı futbolla Dikilitaşspor’u benzersiz bir takım haline getirmek ve taraflı tarafsız futbol severlerin beğenisini kazanmak. Çok çalışacağız ve Dikilitaşımızı en iyi şekilde temsil edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın... Hayallerimiz bütçelerden büyüktür."

Hiç yorum yok:

U18'de Türkiye'nin en büyüğü Kartalspor

Türkiye U18 Futbol Şampiyonası Ankara'da sona ererken Kartalspor şampiyon oldu.