Salı, Aralık 21, 2021

Kuştepespor Kartal'da 'Gücü'nü gösterdi



İstanbul Süper Amatör Lig 6. Grup'ta haftaya 19'ar puanla giren iki zirve ortağının mücadelesinde Kuştepespor deplasmanda Kartalgücü'nü 2-0 mağlup etti.

Rakibine ilk yenilgisini tattıran Kuştepespor, 8. maçında 7. galibiyetini alırken namağlup zirvede tek başına yer aldı. Şişli ekibini 19'ar puanlı Kartalgücü, Mimarobaspor ve Bulancakspor izliyor. Bu üç güçlü rakibini de yenen Kuştepespor ilk yarıyı zirvede bitirme adına büyük avantaj yakalamış durumda zira kırmız siyahlılar son iki hafta düşme hattında yer alan Piyalepaşaspor ve Çeliktepe Ümitspor'la karşılaşacak.

Kartalgücü ise bu sezon ilk yenilgisini almanın üzüntüsünü yaşadı.

STAT: Kartal 75. Yıl
HAKEMLER: Mustafa Cem Büyük, Vedat Altan, Ebru Çelik
KARTALGÜCÜ: Kerem Mert, Hakan, Arif, Taylan (Erdi 46), Çağdaş (Birol 62), Abdülkerem, Emre, Mustafa (Halil İbrahim 82), Onur (Muhammet 70), Ali, Devrim
Teknik Direktör: Arkın Anafarta
KUŞTEPESPOR: Aydın, Furkan, Sertaç, Bektaş, Serhat, Mahmut, Ali Samet (Cafer 77), M.Yusuf, Murat (Ozan 46), Durmuş, Y.Batuhan (Ayhancan 86)
Teknik Direktör: Hüseyin Köse
GOLLER: Ali Samet Eker (58), Ozan Özdemir (89)

Haber: Kadir Küçükay - kadirspor.com




1 yorum:

Adsız dedi ki...

Zorlu hava şartlarına rağmen her iki takım da çok güzel mücadele ettiler. Hakem ekibini de ayrıca tebrik etmek istiyorum. Oyuna çok olumlu katkı yaparak mücadele seyir zevkini yukarı çıkardılar.

2023-24 Türkiye U15 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U15 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları tamamlandı. İşte tüm sonuçlar...