Pazartesi, Ocak 01, 2018

Çamolukspor hedefe bir adım daha yaklaştı

İstanbul Süper Amatör Lig 8. Grup'ta oynan maçta Küçükçekmece İdman Yurdu ve Ataşehir Çamolukspor karşı karşıya geldi.Konuk ekip mücadeleden 2-0 galip ayrıldı.


Halkalı Etap Stadı'ndaki karşılaşmada etkili olan taraf deplasmandaki Ataşehir Çamolukspor oldu.

Ataşehir Çamolukspor baskılı oyunu ile rakibini baskı altına aldı. Bunlardan bir tanesinde Süleyman'ın ceza sahasına ortaladığı topa Emre Yatan kafa ile Kaptan Servet'in önüne bıraktı. Dakikalar 34'ü gösterdiğinde Servet önündeki topu ağlara yollayarak takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra Küçükçekmece İdman Yurdu ataklar geliştirmeye çalışsa da tehlikeli olamadı. İlk yarı deplasman ekibinin 1-0'lık üstünlüğü ile bitti.


Karşılaşmanın ikinci yarısına daha istekli başlayan takım konuk Ataşehir Çamolukspor oldu. Ataşehir Çamolukspor rakibinin kendi ceza sahasına yaklaşmasına izin vermedi.Oyun kontrolünü elinde tutan Ataşehir Çamolukspor geliştirdiği ataklardan bir tanesinde 81.dakikada Zakir Caferoğlu sol taraftan ceza yayına doğru çekip sağ ayak içi ile klas bir gol attı. Bu dakikadan sonra oyun kontrolünü elinde tutan Ataşehir temsilcisi sahadan 2-0'lık skorla galip ayrıldı.

Önümüzdeki hafta Ataşehir Çamolukspor kendi sahasında Cevizli Anadoluspor ile Küçükçekmece İdman Yurdu deplasmanda Kartaltepespor ile karşılaşacak.


Muhabir: Melih ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

Acıbademspor'da Zeki Ersoy dönemi

Sekiz sezon aradan sonra İstanbul Süper Amatör Lig'e yükselen Acıbademspor'da teknik direktörlük görevine Zeki Ersoy getirildi.