Perşembe, Ocak 18, 2018

Atilla Özalp'ın gurur tablosu

İstiklalspor’un başarılı teknik direktörü Atilla Özalp, her çalıştığı kulüpte bir futbolcuyu profesyonel liglere kazandırma geleneğine sarı yeşillilerde de devam etti.


İstiklalspor’un 1999 doğumlu stoperi Özgür Kaan Berber, ara transfer döneminde TFF 1. Lig ekiplerinden İstanbulspor AŞ ile anlaştı.Transferin birkaç gün içinde resmileşmesi bekleniyor.


Özalp, Bakırköyspor’da görev aldığı dönemde öğrencisi Sergen İlhan Ofspor’a transfer olmuş, hatta Milli Takım aday havuzu için Antalya’ya davet edilmişti.


Yeşilköyspor’dan Boluspor’a giden Umutcan Meraş ile Yücespor’dan Gaziosmanpaşaspor’a transfer olan Mustafa Sarp da Özalp’ın Türk futboluna kazandırdığı isimler…


 


Amatör futbol kulüplerinin amaçlarından birinin de profesyonel liglere futbolcu yetiştirmek olduğunu dile getiren Atilla Özalp “Gittiğim takımlarda da bu amacıma erişiyorum. Bir oyuncumun profesyonelliğine sebep olmak çok güzel ve mutluluk verici bir olay” dedi.


 


Muhabir: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

KK Mevlanaspor'da Elçi güven tazeledi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Kazım Karabekir Mevlanaspor'un genel kurulunda Murat Elçi yeniden başkanlığa seçildi.