Pazar, Aralık 24, 2017

Beykoz'un kader haftaları başlıyor

İstanbul Süper Amatör Lig'de oldukça zor bir sezon geçiren ve ligde kalma mücadelesi veren Beykoz 1908 kader haftalarına giriyor.


Sarı siyahlı Boğaziçi temsilcisi kalan son dört haftada zorlu maçlar oynayacak. Alınacak sonuçlara göre de adeta kendi kaderini kendi çizecek.


4.grupta 18 hafta sonunda18 puanla düşme hattının 2 puan üzerinde bulunan Beykoz 1908 önümüzdeki hafta sonu sahasında hemen bir basamak altında bulunan renkdaşı İstanbulspor'u ağırlayacak. Haftasonu aldığı galibiyetle düşme hattının üzerine çıkan İstanbulspor karşısında bu sezon son kez iç sahada seyircisinin önüne çıkacak Beykoz temsilcisi bir sonraki hafta yine kendisi gibi zor günler yaşayan 16 puanlı Üsküdar temsilcisi Barbarosspor'a konuk olacak. Sahasındaki ilk maçta Üsküdar temsilcisiyle 2-2 berabere kalan sarı siyahlılar bu maçtan da ikili averajda avantaj sağlamak için mutlak puan yada puanlar almak isteyecek.


Küçükköy maçı tarafsız sahada
Bir sonraki hafta ise puan olarak rahat konumda bulunan Küçükköyspor'u (takımlar arasındaki anlaşma nedeniyle) seyircisiz ve tarafsız sahada ağırlayacak Beykoz bu maçtan da puan çıkarmak durumunda.


Son hafta ise ilk yarıda sahasında 2-1 yenildiği son sıradaki GOP Yeniköyspor takımıyla deplasmanda puan mücadelesi verecek. Beykoz hem bu maçı kazanmak hem de ilk yarıdaki maçın rövanşını almaya çalışacak.


Beykoz 1908 Spor'un ligde kalma yolunda en önemli avantajı kendisini hiçbir zaman yalnız bırakmayan taraftar grubu Boğazın Yargıçları. Sarı siyahlıların bir diğer avantajı da alt sıralarda yer alan diğer takımların ligde ilk üç sırada yer alan takımlarla maç oynayacak olmaları.



Adeta her maçın bir final niteliği kazandığı 4.grupta bundan sonra neler olacağını hep beraber göreceğiz. Ama net olan birşey var bu 4 haftalık süreçte Mustafa Ülker yönetimindeki Beykoz 1908 arka arkaya rakipleriyle oynayacağı için kendi göbeğini kendi kesmek zorunda.


Muhabir: Ümit Yılmaz

Hiç yorum yok:

Küçükyalı Yelkenspor Koray Nur'la devam

İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Küçükyalı Yelkenspor gelecek sezon için de teknik direktör Koray Nur ile anlaştı.