Perşembe, Ocak 26, 2017

Şehit Sekin'in oğlu tekrar yeşil sahalarda

Geçtiğimiz 5 Ocak'ta İzmir Adiyesi'ne yönelik, gerçekleşen terör saldırısına canı pahasına karşı koyarak şehit düşen kahraman polis memuru Fethi Sekin'in,Altay U-11 Elit takımının formasını giyen oğlu Burak Tolunay, ülkemizi yasa boğan olay sonrası ilk kez topla buluştu.
Burak Tolunay Sekin,Kuşadası'nda düzenlenen ve Altay'ın yanı sıra 22 takımın katılımıyla başlayan "U-11 Sömestr Kupası"nda, siyah-beyazlı formasını tekrar giymeye başladı.
Burak Tolunay Sekin, Altay ve Beşiktaş'ı karşı karşıya getiren, Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy ile Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı'nın da izlediği turnuvanın açılış maçında sahaya kaptan olarak çıktı.Santrafor mevkiinde oynayan Burak mücadeleci futbolu ve attığı gollerle de göz doldurdu.


Şehit çocuğumuzun lisanslı futbolcusu olduğu Altay Spor Kulübü'nün pilot takımı amatör İzmirgücüspor Kulüp Başkanı ve Altay Spor Okulları Koordinatörü Mahmut Gözüaçık Yerel Futbol'a verdiği demeçte ''Kahraman şehidimizin bizlere emaneti Burak Tolunay'mız çok şükür sahada.İki kız kardeşi ve amcası da 3 gün boyunca misafirimiz olarak Burak'ı seyrettiler.Burak ve arkadaşları açılış maçında da karşılaştığımız Beşiktaş'a finalde kaybedip turnuvayı ikinci olarak bitirdiler ve büyük bir başarıya imza attılar.'' dedi.



HABER:ARİF DOĞAN


 




 


Hiç yorum yok:

Acıbademspor'da Zeki Ersoy dönemi

Sekiz sezon aradan sonra İstanbul Süper Amatör Lig'e yükselen Acıbademspor'da teknik direktörlük görevine Zeki Ersoy getirildi.