Pazartesi, Ekim 24, 2016

Yeşilkent başladı Hadımköy bitirdi


İstanbul 1. Amatör Küme 2. Grup'ta Avcılar Yeşilkentspor evinde Hadımköyspor'u ağırladı. Konuk ekip 2-0 geriye düştüğü maçı 3-2 kazanmasını bildi. Bahri Yılmaz'ın talebeleri böylece 3'te 3 yaptılar ve İstanbul Kayaşehirspor'un ardından averajla haftayı ikinci tamamladılar.

Karşılaşmaya rakibine oranla daha genç bir kadroyla mücadele eden Yeşilkentspor, ilk yarım saatlik dilimde istediği futbolu sahaya yansıtan taraftı. Karşılaşmada 17. dakikada yaşanan pozisyonda kaleciye atılan geri pasta topu elle tutmaması gerekirken elle müdahale edince hakemin verdiği çift vuruşu sonrası topu Hadımköy defansı uzaklaştırdı. 



Hırçın golcüden duble
Akabinde, 20. dakikada Fatih'in pasında Şenol Hırçın'ın golüyle öne geçti. 28'de Serkan Acar'ın ünlü futbolcu Quaresma'dan öğrendiğimiz Rabona vuruşu ile verdiği akıl dolu pası Şenol Hırçın yine aynı şıklıkla yaptığı vuruşta kalecinin üstünden topu ağlara gönderdi ve fark ikiye çıktı. İlk yarıda kalan dakikalarda Hadımköy ataklarında Yeşilkent savunması başarılı olunca karşılaşmada devre 2-0 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle sona erdi.



Hadımköy'den 6 dakikada 3 gol
Maçta ikinci yarı performansıyla maçta gerek antrenör Ümit Yeşilyurt'u gerekse tribündeki yönetimin yüzünü güldüren Şenol Hırçın, ilk yarıda aldığı darbenin etkisiyle ikinci yarı oyuna devam edemeyerek yerini ikinci yarının başında Şeref'e bırakmak zorunda kaldı. Bu değişiklikle birlikte ileri uçta etkisini yitiren Yeşilkentspor, ikinci yarı toparlanan ve maçta Yeşilkent kalesinde tehlikeli ataklar yapan Hadımköyspor'un 6 dakikada attığı 3 gole engel olamadı.

Tecrübeli bir kadroya sahip olan ve gözünü Süper Amatör'e diken Hadımköyspor önce 62'de Tunahan'la öne geçti. 68'de Resul, 72'de de Sukan'ın golleriyle Hadımköyspor birden 3-2 öne geçti.



Konuk ekip 10 kişi
79'da Hadımköyspor'dan Resul kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Yeşil-Siyahlılar buna rağmen rakiplerine gol şansı tanımadılar ve bu zorlu deplasmandan çok kritik 3 puanla ayrılarak ne kadar iddialı olduklarını gösterdiler. Yeşil-Siyahlılar haftaya sahalarında Kamilobaspor'la karşılaşacaklar.

Avcılar Yeşilkent'te ise genç oyuncuların sahada alınan yenilgiye rağmen oynanan oyundan ve oyuncuların gerek bireysel gerekse takım halinde performanslarından memnun olan başkan Aytekin Yayla ve Yeşilkentspor yönetimi ilerleyen haftalarda istenilen sonuçları alacaklarından şüphe etmiyor.

HABER-FOTOĞRAF: GÖKHAN İŞBAŞAR

Hiç yorum yok:

Taçspor 90+9'da yıkıldı

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Taçspor kazanması halinde direkt ligde kalacağı maçta sahasında Kullar 1975 Spor'a 4-3 yenildi.