Pazartesi, Eylül 05, 2016

Çiftehavuzlarspor sezona 'merhaba' dedi

Bursa 1. Amatör Lig ekiplerinden Çiftehavuzlar Spor Kulübü A ve Genç takım olarak 2016-2017 sezonunu açtı. 

Geçen sezon 2. Amatör'de grubunu şampiyon olarak tamamlayıp çıkan Çiftehavuzlarspor, 2016-2017 sezonunda takımın başına tecrübeli teknik adam Fatih Yabaş'ı getirdi. Teknik sorumlu Fatih Yabaş ile koordineli çalışan yönetim hiç ara vermeden transferler için hemen düğmeye basarak önemli isimleri transfer etti. 

Karaarslan: Güzel bir sezon geçirmek istiyoruz

Sezona merhaba diyen Sarı Yeşillilerin Başkanı Ali İhsan Karaarslan, "Yönetim kurulumuz ve hocamız Fatih Yabaş ile bu sezon ligde seyir zevki güzel olan, yarışmacı bir ekip kurmak için çalıştık, bunun için de gerekli tüm özveriyi ve mesaimizi harcadık. Kulübümüz ve semt halkımızın da desteğini bu sezon daha sıcak ve derinden hissetmek istediğimizi de belirtiyorum. Çünkü bu sezon bu kulübü mahalle kulübünden sıyırıp kurumsal adımlar atmak adına önce alt yapıda deneyimli ve bir çok başarıya imza atmış hocamız Ferhat Kökbey ve şu anda kursta bulunan hocamız Samet Kahveci hocamızla anlaşarak geleceğimizi onlara emanet ettik. Kendilerinin istek, azim ve kararlı hocalar olduğu ve gerçekten aranan hocalar sınıfına girdiğini bilerek kendilerini kulübümüze gelmeleri konusunda yoğun çaba sarf edip gerekli imzaları attırdık. Sonra da A ve Genç takım sürecinde genç, yetenekli, profesyonel yapıya önem veren ve hedefi olan hocamız Fatih Yabaş hocamızla anlaştık. Biz Çiftehavuzlarspor ailesi olarak şimdi çok mutluyuz. Bu mutluluk ve heyecanımız sezon sonuna kadar süreceğini düşünüyorum. Allah nasip ederse güzel bir sezon geçirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı. 

Gemlikspor'u mağlup etti
2016-2017 sezonunda da başarı hedefiyle yola çıkan Çiftehavuzlarspor, açılış karşılaşmasında Bursa Süper Amatör Lig ekiplerinden Gemlikspor ile karşılaştı. Gemlik'te oynanan mücadeleyi 2-1 kazanan Sarı Yeşillilerin gollerini takımın forveti Sedat Canpolat attı.



Çiftehavuzlar Spor Kulübü Yönetim listesi:
Başkan: Ali İhsan Karaarslan
2.Başkan : Kadir Taşkın
Basın Sözcüsü: Ramazan Araç
Genel Kaptan: Tamer Türk
Mali Sekreter : Salih Karamümin
Federasyon Temsilcisi : İsmail Ecevit
Altyapı Sorumlusu : Özay Böbeş
Kulüp Müdürü : Şeref Öztürk
Yöneticiler : Hayati Öztürk, Apti Yeşilova, Muammer Gürel, Üzeyir Çelik

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U15 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U15 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları tamamlandı. İşte tüm sonuçlar...