Perşembe, Ağustos 18, 2016

Kardeşler altıncı sezonda da ayrılmadı

İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Elmalıspor, iki kardeşi de takımda tutarak önemli bir transfere imza attı. 

Beykoz ilçesi temsilcisi, geçen sezon da takımın formasını giyen Gökhan ve Oğuz Delice kardeşlerle yeni sezon için nikah tazeledi. 

Delice kardeşler, futbola Beykozspor 1908 alt yapısında başladı. Kardeşlerden büyük olanı 29 yaşındaki Gökhan Delice ile 1990 doğumlu Oğuz Delice, 2016-2017 ile birlikte Elmalıspor'da altıncı sezonlarını geçirecek. Hırslı ve tempolu oyunları ile dikkatleri çeken Delice kardeşler, sakatlık problemleri dışında yer aldıkları her sezon kadroda kendilerine yer bulurken, Elmalıspor'un gol yollarındaki etkili silahları olmasını bilmişti.

www.beykozhaber1908.com / Talip Ercan

Hiç yorum yok:

Sezer Er Çankırıgücü'nde

Çankırı Süper Amatör Lig ekiplerinden Çankırıgücü, İstanbul Süper Amatör Lig ekibi Kağıthanespor'dan Sezer Er'i renklerine bağladı.