Perşembe, Ağustos 11, 2016

Hopaspor'un Erzurum kampı sürüyor

Bölgesel Amatör Lig'in yeni ekiplerinden Artvin Hopaspor, sezon hazırlıkları çerçevesinde 2. etap kamp çalışmalarını Erzurum'da sürdürüyor.

Mor Beyazlılar çalışmalarını, Behçet Lokumcu yönetiminde, Fatih Albay'ın yardımcılığı, Kaleci Antrenörü Turgay Kazancı ve Sportif Direktör Koray Balcıoğlu'nun takibinde ve tam kadro olarak günde çift antrenmanla sürdürüyor.

Yeni transferlerden Hakan Açıkalın, Semih Vatanseven, Tornike Mosiashvili, Vili İsiani, Onur Şengül, Umut Şahin, Hasan Karaçengel, Ufuk Ayaydın, Fatih Gökdemir ve Ersen Savaş ile birlikte alt yapıdan bu sezon A takıma çıkan 1999 doğumlu Mert Kaçmaz ve 2001 doğumlu Tarık Demirci de takımla birlikte kampta çalışmalarını verimli şekilde sürdürüyor.

Artvin ekibi, Erzurum kampında ilk hazırlık maçını 14 Ağustos Pazar günü 2.Lig ekibi 1461 Trabzon ile oynayacak. 15 Ağustos Pazartesi günü ise 2. Lig ekiplerinden Gümüşhanespor ile karşılaşacak.

YerelFutbol.com

Hiç yorum yok:

KK Mevlanaspor'da Elçi güven tazeledi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Kazım Karabekir Mevlanaspor'un genel kurulunda Murat Elçi yeniden başkanlığa seçildi.