Cuma, Mart 25, 2016

Karadeniz Fırtınası Firüzköy'de esti


Süper Amatör Lig Klasman Grubu 4.Hafta mücadelesinde Öz Trabzonlular ile Beyoğlu Yeniçarşı takımları, Avcılar Belediye Firüzköy Stadı'nda karşı karşıya geldiler.

Karşılaşmaya Beyoğlu ekibi hızlı başlarken, yakaladığı pozisyonlarda kaleyi tutturamayınca aradığı golü bulamazken ilk 15 dakikalık bölümden sonra ise Öz Trabzonlular oyunda dengeyi kurdu.

Mücadelenin 29.dakikasında Feyzullah Öz Trabzonluları 1-0 öne geçirirken, Ekrem 2 dakika sonra bu gole yanıt verdi ve skor 1-1 oldu. Mücadelenin ilk yarısında başka gol olmayınca devre de bu skorla sona erdi.

İkinci yarının başlarından itibaren oyun üstünlüğünü elden bırakmayan Öz Trabzonlular, ikinci yarının son 20 dakikalık bölümünde oldukça etkili olurken, Erkan, Ahmet ve Muhammed ile bulduğu 3 gol ile skoru 4-1 e getirdi ve 3 puanı kazanan taraf oldu.

Aldığı 3 puan ile birlikte puanını 6 yapan Öz Trabzonlular, sıralamada hem rakibinin üstüne çıkmayı başardı. Hem de üst sıralara olarak belirlediği hedefinden kopmamış oldu.


Mücadele sonunda sitemize açıklama yapan Öz Trabzonlular Kulüp Başkanı Kenan Aydın "Oldukça kaliteli bir ekip olan Beyoğlu Yeniçarşı takımını yenmeyi başardık. Bana göre onlarda hakettikleri puanda değiller. Bana göre şanssızlık olarak gördüğüm mağlubiyetler aldık. Önümüzde 3 adet final müsabakası var. Bunları kazanıp Bölgesel Amatör Lige çıkma hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum" dedi.

HABER:MELİH ÖZTÜRK



Hiç yorum yok:

U18'de Türkiye'nin en büyüğü Kartalspor

Türkiye U18 Futbol Şampiyonası Ankara'da sona ererken Kartalspor şampiyon oldu.