Perşembe, Şubat 25, 2016

Kütahya ASKF'den destekçilerine teşekkür


Kütahya ASKF Başkanı Murat Cengiz, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler ve Belediye Meclisi üyelerine amatör spora verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti. 


Tavşanlı ilçesindeki tüm amatör kulüplerin tesislerinde de bir takım onarım ve tadilatların Tavşanlı Belediyesi tarafından yapıldığına dikkat çeken Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Cengiz, "Tavşanlı Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Güler ve çok değerli Belediye Meclisi Üyeleri amatör takımlarımıza ciddi anlamda maddi katkı sağlayarak bizleri sevindirmişlerdir. Bunun yanında yine Tavşanlı Belediyesi Türkiye şampiyonası ve benzeri yerel organizasyonlarda ilçe takımlarına ulaşım desteği de vermektedir. Desteklerinden dolayı başta Belediye Başkanı Sayın Mustafa Güler olmak üzere tüm Belediye Meclis Üyelerine teşekkür ediyoruz" dedi. 

Amatör takımların çok zor şartlar altında gençlere ve spora hizmet ettiğini belirten Kütahya ASKF Başkanı Murat Cengiz, Tavşanlı Belediyesi’nin Süper Amatör ve 1. Amatör play-off takımlarına 10’ar bin, 1. Amatör Lig takımlarına 7’şer bin ve 2.Amatör Lig kulüplerine de 6’şar bin TL destek vererek toplamda amatör spora 120 bin TL’lik bir maddi katkı sağladığını da sözlerine ekledi.

YerelFutbol.com

Hiç yorum yok:

Taçspor 90+9'da yıkıldı

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Taçspor kazanması halinde direkt ligde kalacağı maçta sahasında Kullar 1975 Spor'a 4-3 yenildi.