Pazartesi, Ocak 18, 2016

İlkay Yazıcı Somaspor'da


Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta lider durumda bulunan Alemdağspor'un başarılı file bekçisi İlkay Yazıcı, bir diğer BAL ekibi Somaspor'a transfer oldu.

9. Grup'ta lider Kütahyaspor'un 4 puan arkasında ikinci sırada bulunan Somaspor'un İlkay için Alemdağspor'a yüksek bir bonservis bedeli verdiği öğrendildi.

Bu sezon 12 maçta Alemdağspor'un kalesini koruyan 26 yaşındaki eldiven bu maçların 7'sinde kalesini gole kapattı ve takımının liderliğinde büyük pay sahibi oldu. 

'Örümcek Adam' lakaplı İlkay daha önce İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Leventspor, Sultangazispor, Edirnespor GK, Tekirdağspor, Sultan Orhanspor, Çorlu Gençlerbirliği formaları giydi.

HABER: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

Pendik Yenişehir Kartalları'nda hazırlıklar tamam

Pendik Yenişehir Kartallarspor, 2025-2026 İstanbul 2. Amatör Lig sezonu öncesi hazırlık çalışmalarını büyük bir moralle tamamladı.