Salı, Ağustos 11, 2015

ARNAVUTKÖY BELEDİYE TRANSFERE BAŞLADI


Arnavutköy Belediyespor yaptığı kongre ile Başkanlığa Arnavutköy Belediye Başkan Yardımcısı Turgut Baran Başkanlık görevine gelirken, Teknik Direktör ise İzzet Çerçiz oldu.

Kulüp idaresinin belirlenmesinin ardından transfer çalışmalarını sürdüren kulüpte, görüşülen oyuncular ile anlaşmalar sağlanmaya başlandı.

Son olarak sezona Erzincan Refahiye ile başlayan ve ardından devre arasında Amatöre dönerek Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Nevşehir GK forması giyen Emrullah Toprak ile anlaşma sağlandı.

Futbola Mahmutbey ile merhaba diyen Emrullah ardından Kasımpaşa ve Sivasspor formalarını giydikten sonra, Lüleburgaz ile profesyonel sözleşme imzaladı. Daha sonra Beykoz 1908 ile amatöre dönen başarılı orta saha oyuncusu, Keşanspor formasını giydikten sonra, Erzincan Refahiyespor ile tekrar profesyonel olmuş ardından da Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Nevşehir GK ile sezonu tamamlamıştı.

Kariyerinde 2 kez profesyonel mücadelede yer alan başarılı orta saha oyuncusu, 49 kez de Bölgesel Amatör Ligde forma giydi.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

U18'de Türkiye'nin en büyüğü Kartalspor

Türkiye U18 Futbol Şampiyonası Ankara'da sona ererken Kartalspor şampiyon oldu.