Pazar, Temmuz 12, 2015

BEZİRGANBAHÇE BİLARDO ŞAMPİYONU BÜLENT SEZGİN OLDU.

                       

İstanbul 1.Amatör Küme takımlarından Bezirganbahçespor her yıl geleneksel olarak düzenlemiş olduğu 3 bant Bilardo şampiyonası 5.yapılan final maçı ile sona erdi.

Küçükçekmece ilçesinin köklü kulüplerden olan Bezirganbahçespor her yıl geleneksel olarak düzenlemiş olduğu Bilardo Şampiyonasının 5.Bülent Sezgin Mehmet Soy arasındaki final maçında rakibini 5 sayı farkla mağlup eden Bülent Sezgin şampiyon oldu.

Gerçekleşen final maçı öncesi topluca iftar açtılar,Sarı siyahlı kulübün İftar yemeğine Küçükçekmece Belediye Başkan yardımcısı Hamza Göneç,AKP İlçe Başkan yardımcısı İdris Güney,TÜFAD Başkanı Rıza Çavuşoğlu,Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk,İstanbul Bilardo il Başkanı Surili Salman,İstanbul Sinopspor,Yeşilova Esnafspor,Halkalıspor,Halkalı Taştepespor,Söğütlüçeşmespor,İstanbul Demirspor,Söğütlüçeşme Birliksor,Kanaryaspor,Özyarımburgazspor,Sultanmuratspor ilçe kulüp hocaları ve Bezirganbahçespor kulüp üyeleri iftarlarını topluca açtılar.

Açılan İftarın ardında topluca dua ettikten sonra 5.Bilardo şampiyonada geçen yılın şampiyonu Mehmet Soy ve geçen yılın üçüncüsü   Bülent Sezgin arasındaki final karşılaşmasını izlediler.

Gerçekleşen final maçı oldukça  heyecanlı ve çekişmeli geçen maçın ardından rakibini beş sayı farkla mağlup dene  Bülent Sezgin geçen yılın şampiyonu Mehmet Soy'u mağlup ederek 5.Bilardo şampiyonu oldu.

                         
                         Gönenç,Bilardo sporu ilçemizde iyice yaygınlaşır.

Küçükçekmece Belediye Başkan yardımcısı Hamza Gönenç yaptığı konuşmasında ilçemizin güzel kulüplerinden olan Bezirganbahçespor kulübümüzün geleneksel olarak düzenlemiş olduğu Bilardo şampiyonasında bulunmaktan memnun olduğumu ifade etmek isterim.
Sporu sadece Futbol ,Basketbol Voleybol dan ibaret olmadığını  Bilardonun da bir spor branşı olduğunu Bilardonun Zeka ve bir yetenek sporu olduğu bilmenizi isterim inşallah bu spor Bezirganbahçesppor da başlayıp ilçemizde iyice yaygınlaşır dereceye giren sporcu kardeşlerimi tebrik eder emeği geçen  Bezirganbaçespor kulübümüzün Başkanı ve yöneticilerini tebrik ederim dedi.
                         
                       Çavuşoğlu,Destek ve dualarınızı bekliyorum

TÜFAD Başkanı Rıza Çavuşoğlu'da Bezirganbahçesporumuzun İftar yemeğine katılarak büyük memnuniyet duyduğumu Allah Dualarınızı ve orucunuzu kabul etsin .TÜFAD Başkanı olarak zaman buldukça bu tür faaliyetlere katılmaya gayret gösteriyorum bugünde buraya katılarak siz değerli spora gönül veren gönül insanları ile bir arada bulunduk .Bilardo Şampiyonasında dereceye giren kardeşlerimizi tebrik ederim. Çavuşoğlu, TÜFAD olarak bizimde 22 Temmuzda Küçükçekmece Belediye Nikah Sarayında  kongremiz var tabi yeniden aday oldum bu süreç içinde desteklerinizi ve dualarınız bekliyorum dedi.
                         
                Gençtürk,Bu sporu ilçemizde yaygınlaştırmak olacaktır.

Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk'de yaptığı konuşmasında Bezirganbahçespor kulübümüzün her yıl geleneksel olarak düzenlemiş olduğu İftar ve Bilardo şampiyonasında katılıyorum ve büyük memnuniyet duyduğumda ifade etmek istiyorum ve Allah tutuğunuz oruçları ve dualarınızı kabul etsin.
İlçemizde 5 yıldır geleneksel olarak düzenli Bilardo turnuvası düzenleyerek ve bu sporun ilçemizde yakınlaşmasında öncülük yapan Bezirganbaçespor kulübüz Başkanı Hayati  Başkanı ve yönetimini tebrik ederim.
                       
Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği olarak İlçe kulüpleri düzeyinde gerçekleşecek bilardo turnuvası yapacağız bu konuda yönetim kurulumuzda başak yardımcısı Hayati Başkan görevlendirilmiştir  bunun en güzel örneği Bezirganbahçespor kulübümüzdür amacımız bu sporu ilçemizde yaygınlaştırmak olacaktır dedi.

                      
           Yolcu,Bilardo spor'unu tanıtmak ve sevdirmek amaç ile yola çıktık.
Bezirganbahçespor Kulüp Başkanı Hayati Yolcu da yaptığı konuşmasında  öncelikle Küçükçekmece Belediye Başkan yardımcım ,AKP İlçe Başkan yardımcım TÜFAD Başkanım,Kulüpler Birliği Başkanımız ve ilçemizin kardeş kulüp başkanlarımız bugün hem iftar yemeğimize hemde Bilardo şampiyonasında bizleri yalnız bırakmayarak destek verdiğinizi için kulübüm ve şahsım adına çok teşekkür ederim.
Bezirganbahçespor kulübü olarak 5 yıldır Ramazan ayında gerçekleştirdiğimiz Bilardo şampiyonasının 5.incisini bugün yapılan final maçı ile yapmanın mutluluğunu duymaktayız kulüp olarak bu sporu tanıtmak ve sevdirmek amaçı ile yola çıktık her yıl daha da fazla bu spora ilgi artığını görmekteyiz buda bizi çok memnun etmekte .Sevgili Dostlar demin Kulüpler Birliği Bakanımızında ifade ettiği gibi Bayramdan sonra ilçemizde diğer kulüplerinde kapsayacak şekilde bir bilardo turnuvası düzenleyeceğiz  diğer kulüplerinizde katılacağı bu Bilardo sporu inanıyorum ki ilçemizde yaygınlaşarak büyük başarılara imza atacağımızı işaret olacaktır.Bugün buraya kadar gelip yemeğimizi ve Mutluluğumuz ortak olduğunuz için teşekkür eder saygılar sunarım dedi.

5. Bilardo şampiyonasında Dereceye girenler
1.Bülent Sezgin
2.Mehmet Soy
3.Tahir Yolcu
4.Taşkın Hozan
Centilmen Kemal Aslan

Turnuvada dereceye girenlere Küçükçekmece  Belediye Başkan yardımcısı Hamza Göneç,AKP İlçe Başkan yardımcısı İdris Güney,TÜFAD Başkanı Rıza Çavuşoğlu,Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk,İstanbul Bilardo il Başkanı Surili Salman tarafından kupaları verildi.





















Hiç yorum yok:

İstiklal'in kalecileri Emrullah Yücel'e emanet

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden İstiklalspor'un teknik ekibine deneyimli bir isim katıldı... Emrullah Yücel, Bakırköy ekibinin ye...