Cumartesi, Haziran 06, 2015

KÜÇÜKÇEKMECE VETERANLAR TURNUVASI ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

                               

Küçükçekmece Belediye Başkanlığı ve Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen 5. Veteranlar Futbol Turnuvası'nda final maçında rakibi Sultanmuratspor’u 6-1 yenen İstanbul Trabzonspor şampiyon oldu.
                                 
Final maçını Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk, kulüp Başkanları ve kalabalık futbol sever topluluğu izledi.
                                 
4 Nisan'da Halkalıspor-Yeni Ufukspor açılış maçı ile başlayan 2 Grupta 20 takımın mücadele verdiği ve 2.5 ay süren zevkli ve heyecanlı süren turnuva da oynayan eski profesyonel yıldız oyuncular şöyle:

Üçüncülük maçında Yeni Levent ile Cennet Barbaros karşılaştı. Normal süresi 2-2 biten maçta rakibine penaltılarda 4-1 üstünlük kuran Yeni Levent bronz madalyanın sahibi oldu.

                            

Şampiyon İstanbul Trabzonspor
Günün Final maçı Sultanmuarspor ile İstanbul Trabzonspor takımları arasında oynandı. 
Müsabakanın ilk yarısı Sultanmuratspor’da Levent Aydı İstanbul Trabzonspor Evren Turhan, Mustafa Kocabey(Papen) iki gol atarak ilk yarıyı İstanbul Trabzonspor takımı 3-1 önde kaptı.

İkinci yarıda rakibine göre üstün futbol sergileyen Trabzonspor takımında Ümit Karan ve Halit Akbaş rakip ağlarım havalandırdı ve rakibi Sultanmuratsporu 6-1 mağlup eden İstanbul Trabzonspor takımı 5.Veteranlar turnuvasının şampiyonu oldu.

                              

Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk yaptığı konuşmamsında 5 yıldır geleneksel halde sürdürdüğümüz futbol turnuvasının bugün yapılan final maçları ile taçlandırmış olmaktayız.
Turnuvamıza katılan tüm takımlara ve oyunculara teşekkür ederim ayriyeten Belediye Başkanımız Temel Karadeniz başkanımız her zaman yanımızda olup ve destek verdikleri için ayriyeten teşekkür eder saygılar sunarım dedi.

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz de yaptığı konuşmasında ilçemizde spor adına son yıllara büyük etkinlikler yapılamakta.
Biz belediye olarak spora ve sporcuya büyük önem veriyor, yatırımlarımızı yapıyoruz ilçemizde spor tesisleri yaygınlaştıkça spor faaliyetlerde aramakta işe bugün beş yıldır süren Vertanalar futbol turnuvasını final maçı ile sonlandırmanın mutluluğunu yaşmaktayız ilçemizde milli formayı giymiş Fenerbahçenin ,Galatasarayın Beşiktaşı ve diğer spor kulüplerimizin formasını giymiş Türk spor severlerin taktirini kazanmış yıldız oyuncuları izleme imkanı bulmuş olmaktayız buraya kadar gelip turnuvamıza renk katan futbolcu kardeşlerimizi kulüplerimizi ve Küçükçekmece Kulüpleri Destekleme Derneğimize çok teşekkür ederim dedi.
           
                                   
Turnuvada dereceye giren Takımların kupa ve madalyalarını Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk verdi.
                               
1.İstanbul Trabzonspor
2.Sultanmuratspor
3.YeniLevent (Beşiktaş Masterler)
4.Cennet Barbarosspor
En Centilmen Takım İnegöl Kafkas gençlik
En Erken Gol İlker Yurtsever –İst Demirspor
Gol Kıralı Mustafa Kocabey (Papen)İstanbul Trabzonspor 24 gol
En İyi Kaleci Üzeyir Altın İstanbul Trabzonspor
En ikrarlı oyuncu Harun Özdemir Osmaniye İstiklal spor

HABER. Yılmaz AKTEPE

































Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U15 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U15 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları tamamlandı. İşte tüm sonuçlar...