Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Ergene Velimeşe Belediyespor, Teknik Direktör Özgür Sağlam'in raporu doğrultusunda iç transfer 4 futbolsu ile yeniden sözleşme imzaladı.
İç transferdeki İmza töreninde Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve Kulüp Başkanı Hasan İşcan da hazır bulundu. Mavi-beyazlılar İsa Taşpınar, Hakan Kökçü, Eser Keser ve Bahtiyar Yıldırım tekrardan anlaşmaya vardı.
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel yaptığı açıklamada, geçen sene baraj maçı ile Bölgesel Ligde kalmayı hak ettik. Biz bu sene mutlaka yukarıları hedefleyen bir takım kuracağız ve herkesten daha çok çalışacağız. Daha çok çalışacağız ve birbirimizi daha çok seveceğiz. İyi bir takım kuracağız ve şampiyon olacağız dedi.
Ergene Velimeşe Belediyespor Kulüp Başkanı Hasan İşcan ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi; 2014-2015 Futbol sezonunda Bölgesel Ligi 33 puanla 6.sırada bitirdik ve Baraj maçı ile kaldık. Hocamızın raporu doğrultusunda geçen seneki kadromuzdan bazı futbolcular ile tekrardan anlaşma sağladık. Dış transfer içinde düğmeye bastıklarını ve ligin en önemli futbolcularına imza attıracaklarını söyledi. Sezonun en iddialı takımını kuruyoruz. Hedefimiz şampiyonluk ve bu sene hedefimizde en ufak bir şaşma olmayacak dedi.
HABER: ÖNER YIĞRIK


2 yorum:
bahtıyar adam gıbı adamdır.hayırlı olsun vefalı
geçen yıl izlediğim kadarıyla ligin kalburüstü takımlarındandı fakat kaleci problemi çözülmesi gerek kalecileri çok kötü maçlar oynadı geçen sezon Tekirdağ bölgesinde oynayan çok yetenekli kaleciler var 2 tane takıma kazandırılması o problemi de ortadan kaldırır. Bide savunmaya bir iki takviyeyle zirveye oynarlar.
Yorum Gönder