Çarşamba, Mart 18, 2015

ZEYTİNBURNU VERGİ DAİRESİ FARKLI KAZANDI


Maliye Çalışanları Halı Saha Futbol Turnuvasında ikinci günün son maçında geçtiğimiz yıl turnuvaya Topkapı Uygulama Grup Müdürlüğü olarak katılarak 3.olan ve bu yıl isim değiştiren Zeytinburnu Vergi Dairesi Müdürlüğü ile Beyazıt Vergi Dairesi Müdürlüğü karşılaştı.

Zeytinburnu Vergi Dairesinin rakibi karşısında zorlanmadığı karşılaşmada Fuat Demir’in öğrencileri maçı 10-0 gibi farklı bir skorla kazanmasını bildi.

Beyazıt Vergi Dairesi Müdürlüğü maçın ilk dakikalarında hareketli olmaya çalışsa da Zeytinburnu Vergi Dairesinde Hüsnü Kahya ve Ahmet Uçar’ın mücadeleci futbolu karşısında etkili olamadı. Maçın gollerini Ahmet Uçar (3), Hüsnü Kahya (2) Tolga Nar (2), Murat Çelebi (2) ve Ali Gül kaydetti.

MAÇIN ADAMI: Ahmet Uçar (Zeytinburnu VDM)
MAÇIN CENTİLMENİ:  Ahmet Anıl Gündüz (Beyazıt VDM)  


HABER: TOLGA NAR



Hiç yorum yok:

İstanbul Süper Amatör 28 Mart 2026 Cumartesi Programı

İstanbul Süper Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...