Çarşamba, Mart 11, 2015

YALOVASPOR'DA ŞOK AYRILIK

Yalovaspor'da yaklaşık 3 yıldır medya sorumlusu ve foto muhabiri olarak görev yapan Sevda Özaras bugün aldığı karar ile Yalovaspor'daki tüm görevlerinden istifa etti.




Yalova'daki spor camiası ve Yalovaspor'un Bölgesel Amatör Ligde oynadığı zaman deplasmana gelen farklı şehirlerdeki rakip takım futbolcuları ve taraftarları tarafından da çok sevilen Özaras yaptığı açıklamada "Yaklaşık 3 yıldır Basın Medya sorumlusu olduğum ve spor muhabirliği yaptığım Yalovaspor’daki görevimden ayrılmış bulunmaktayım. Bu süreç içinde en başta Kulüp Başkanlarım, futbolcu kardeşlerim, arkadaşlarım, hocalarım, antrenörlerim; kusurum olduysa affola. Rabbim herkesin gönlüne göre versin” dedi.

Sevda Özaras son olarak yaptığı açıklamada “Çok severek yaptığım spor muhabirliği ve medya sorumluluğu görevlerini başka bir kulüpte yapabilirim. Bundan sonra gelecek tekliflere açığım” dedi.

HABER: SELİM DEMİRER


Hiç yorum yok:

Atalar'da kaptan gemiyi terk etmedi

İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Atalarspor, geçen sezon kaptanlığını yapan Erhan Yeygül'le yeniden anlaştı.