Perşembe, Mart 05, 2015

SİLİVRİ-SAKARYA MAÇININ ARDINDAN

Evet, hafta içi yazdığım yazımda Sakarya maçının ardından yaşananlara değinmekten maçı değerlendirmeye fırsatım olmamıştı.  Silivrispor için her maç olduğu gibi Sakarya maçı da ayrı bir önem taşıyordu. Önem taşıyordu ama stada geldiğimde sanki Sakarya'da hissettim kendimi! 

Kendimi Sakarya’da hissetmemin sebebi ise karşı tribünü düşüncesizce Sakarya taraftarına verdiler çözemedim. Aslında bunun ne anlama geldiğini de açıklamak gerekir, “bizim hedefimiz yok ama yenilsek ne olur bari fırsatını yakalamışken bilet fiyatlarını 20 TL yapıp 3-5 bin Lira kazanalım” düşüncesi! 

Lakin ahtı-vefa diye bir şey var hayatımızda, oysa bu Sakarya taraftarı BAL’dan 3. Lige çıkma final maçında Sakarya'da bize destek verip şampiyonluğumuza destek vermişlerdi. 
Bence bu muamele yapılmamalıydı Sakaryalı kardeşlerimize. 

Gerçi şu anki yönetimin o zaman ne Silivrispor ile ne de futbolla ilgileri vardı ve çok görmemek lazım. Bunun yarını da var elbet onlarla bir gün bir yerde karşılaşacağız ve aynı muameleyi bırak belki de çok daha fazlasını gördük mü kınamamak lazım.

Boş verelim bunları da maça gelelim. Bana göre bizim çocuklar sezonun en iyi maçlarından birini oynadılar inanın yaşadıkları sıkıntıları bilseniz bu çocukların bu azmine ve gayretine şaşırırsınız. Çünkü bu çocuklar bu işi meslek ve ekmek parası için yapıyorlar. 

Her birinin kendine göre sorumlulukları var. Kimi annesi babası ve kardeşlerine, evli olanlar kendi ailesine bakmakla sorumlular, bekar olanlarda düğün hazırlıkları yapıp yuva kurma gayretindeler. 

Empati yapın bir kere, siz çalıştığınız yerde 3 ay para alamadığınızı ne yaparsınız? Sıkıntıya düşersiniz, iş veriminiz düşer ama bu çocuklar bu şartlarda bile tavuk pilavla bu takımı bir şekilde hedefte tutuyorsa hepsini tek tek tebrik etmek lazım. 

İnşallah bu cumartesi Bergama deplasmanından puan veya puanlarla dönersek o zaman hedef çıtamız biraz daha yükselir tabii ki yönetim maddi konuda bu hafta çocukları mutlu ederse! Yoksa aksine bir şeyde bu çocuklara kızmamak lazım. 

Evet, birde tesis meselesi var. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Duyduğum kadarıyla yapımını belediyemiz ve sponsorlarımız yapıyormuş. Bu bile ayrı sevindirici bir olay düşünsenize kulübün kasasından para çıkmadan tesis sahibi olacağız. Nitekim yönetime sorsanız kulüpte para yok. Allahtan tesis için kulüp kasasından tek kuruş çıkmayacak da çıkmış olsa o zaman batardık. 

Belediye hazır tesise el atmışken şu yönetimle protokole de bir el atsa amma iyi olacak. Neyse biz her zaman uyarımızı yapıyoruz elbet Özcan başkanım okuyordur bir ara bunlara da el atacaktır. Kalın sağlıcakla haftaya görüşmek üzere…

YAZI: HÜSEYİN YAŞAR

Hiç yorum yok:

U18'de Türkiye'nin en büyüğü Kartalspor

Türkiye U18 Futbol Şampiyonası Ankara'da sona ererken Kartalspor şampiyon oldu.