Pazar, Ocak 04, 2015

YILDIZTABYASPOR 3 PUANI 3 GOLLE ALDI

İstanbul U16 Ligi 16. grubun ilk maçında Yıldıztabyaspor evinde Küçükköy Kültürspor'u misafir etti. Ev sahibi ekip mücadeleyi 3-1 kazanarak ilk maçında 3 puanı hanesine yazdırdı.




Mehemt Murat Kurt, Tanju Meteriz, Medeni Ay hakem triosunun yönettiği karşılaşmaya konuk takım Küçükköy Kültürspor'un santra vuruşu ile başlandı. Ev sahibi Yıldıztabyaspor ilk dakikalarda yakaladığı gol pozisyonunu iyi değerlendirdi ve Redim attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. Farkı artırmak istiyen Yıldıztabya oyuncuları Mehmet'in 22.dakikada attığı golle skoru 2-0 yaptı. Şok gollerin ardından toparlanan Küçükköy Kültürspor golcü oyuncusu Serkan İriç'in 35.dakikada attığı golle farkı bire indirdi 2-1.

İlk yarının son dakikalarında Yıldıztabyaspor Redim, kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü attı ve ilk yarı ev sahibi ekibin 3-1 üstünlüğü ile tamamlandı 

İkinci yarıya farıkı indirmek için hızlı başlıyan Küçükköy Kültürspor gol atmak istesede bir türlü Yıldıztabya kalecisini geçemedi ve çok arzuladıkları golleri bulamadılar maçta skoru koruyan Yıldıztabyaspor üç puanı üç golle almasını bildi.

HABER-FOTOĞRAF: ALİ RIZA SUBAŞI






Hiç yorum yok:

KK Mevlanaspor'da Elçi güven tazeledi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Kazım Karabekir Mevlanaspor'un genel kurulunda Murat Elçi yeniden başkanlığa seçildi.