Pazar, Ocak 18, 2015

SARIGÖL BİRLİKSPOR'DA HEDEF 1. AMATÖR LİG

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Sarıgöl Birlikspor sezonun başlamasına 1.5 ay kala ikinci toplantısını kulüp binasında gerçekleştirdi. 

Kulüp Başkanı Bayram Malkav yaptığı açıklamada, geçen seneden 14 futbolcuyla yeniden anlaştıklarını, futbol yaşamlarına ara vermiş tecrübeli isimleri de takıma kattıklarını, maddi imkanlarını zorlayarak şampiyonluğa oynayan bir kadro kuracaklarını ifade etti. Sarı-Siyahlılar'ı, geçen sezon ikinci yarıda göreve gelen Muharrem Aygör çalıştıracak.

Teknik Patron Muharrem Aygör ise futbolculara hitaben yaptığı konuşmada, "Öncelikle yeni sezon tüm camiamıza hayırlı olsun. Takım içinde arkadaşlığı sağlarsak, birbirimizi yanlışlarımızla kabul edersek başarı gelecektir. Böyle olursa 1. Amatör'e çıkacağımızı umuyorum" dedi.

Hem kulüp başkan yardımcısı hem de takım kaptanı olan Serkan Erkul da yıllarca ter döktüğü Sarıgöl Birlikspor'un her sezon iyisiyle kötüsüyle liglere katılım sağladığını belirterek, "Sarıgöl Mahallesi olarak ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek için herkesin emek vermesi, özverili bir şekilde çalışması gerekiyor. Yeni sezonun ilçemizde bulunan tüm spor kulüplerine başarılar getirmesini temenni ederim. Tüm takım arkadaşlarımıza da başarılar dilerim" dedi.

Toplantı sonrası günün hatırası olarak tüm takım selfie çektirdi.

HABER: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

U18'de Türkiye'nin en büyüğü Kartalspor

Türkiye U18 Futbol Şampiyonası Ankara'da sona ererken Kartalspor şampiyon oldu.