Pazar, Aralık 14, 2014

TOPÇULAR VE GÜNYAMAÇ'DAN KRİTİK PUANLAR PAYLAŞILDI

İstanbul 1. Amatör Lig 7.Grup 14.hafta karşılaşmasında Alibeyköy Stadında Topçularspor ile Reşitpaşaspor karşı karşıya geldiler. Konuk takımın ve ev sahibi takımın bir topunun direkden döndüğü şampiyonluğun kilit maçında i iki ekibin mücadelesi karşılıklı atılan gollerle 2-2 tamamlandı.

 Lider Topçularspor kendi evinde ilk defa puanlar kaybetti. Bu beraberliğe rağmen üst sıradaki takımlarda puan kaybedince Topçularspor liderliğini sürdürdü.Günyamaç 4.sırada kaldı. Ama 1. ve 4 sıradaki takımlar arasında puan farkı sadece 2 puanda kaldı.

Karşılaşmanın triyosu olarak  Okan Akın, Oğuzhan Yılmaz, Mehmet Can Çapar görev aldı.  Topçularspor oyuna iyi başladı.  8.dk.Burak Karadeniz ev sahibini öen geçirdi. İlk 15 dakika oyun Topçularspor'un istediği gibi geçti. Misafir takımın İlk tehlikeli atağında  Günyamaç'ın bir topu direkden döndü.İlk yarı 1-0 Topçular üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıda Günyamaç oyuna ortak oldu.55.dakikada Mehmet Kıyak eşitliği sağladı.Bu golden sonra baskını artıran Günyamaçspor 71.dakikada Neşet Dürende ile 2-1 Günyamaçspor'u öne geçiren golü attı. Bu gole Lider Topçular hemen cevap verdi. 72.dakikada Salih Tiryaki çok sık bir vuruşla beraberliği sağladı. 75.dakikada Topçularspor'un bir topu direkden döndü.Son dakikaları çok heyacanlı geçen karşılaşma 2-2 beraberlikle sonuçlandı.

Bu skorla Topçular 30 puanla liderliğini devam ettirdi.Günyamaç 28 puanla takibini  sürdürdü.

Maç ile ilgili diğer resimlere Facebook'dan Serkan Yildız Futbol Fotoğrafları Galerisi'n den ulaşabilirsiz.

SERKAN YILDIZ





Hiç yorum yok:

2023-24 Kadınlar 3. Futbol Ligi Play-Off Sonuçları

Kadınlar 3. Futbol Ligi'nde play-off heyecanı tüm hızıyla sürüyor...