Perşembe, Aralık 18, 2014

TEPECİK ANADOLUSPOR ÖLÜM KALIM MAÇINA ÇIKACAK!

İstanbul 1. Amatör Lig 2. Grup'ta ligde var olma mücadelesi veren Tepecik Anadoluspor, galibiyete hasret kaldı. Ligde sadece iki galibiyet alabilen ve düşme potasından bir türlü uzaklaşamayan Kırmızı-Beyazlılar, Cumartesi günü kendi sahalarında adeta ölüm kalım maçına çıkacak. 

En yakın rakibi Gazitepespor’u kendi sahalarında konuk edecek olan Tepecik Anadoluspor u maçı kazanamaması durumunda ligde umutlarını büyük ölçüde yitirecek.

Her şeyini bu maça adayan Kulüp Başkanı Mustafa Uçar, “Bu sezon grupta inanın çok iyi maçlar oynuyoruz fakat bunu bir türlü skora yansıtamıyoruz. Nedendir bilinmez üzerimizdeki kara bulutlar önümüzü görmemize izin vermiyor. Şanssızlığı kırmanın zamanı geldi artık. Kendi sahamızda oynayacağız Gazitepespor maçı bizim için son şans... Bu maçı kazanıp rakibimizi altımıza almak istiyoruz. Bizim bu maç kurtuluşumuz olacak. Ya devam, ya da tamam maçı olacak. Ben bu maç için oyuncularımızın işi biraz daha ciddiye almalarını sahadan galibiyetle ayrılmaları için varını yoğunu sahaya yansıtmalarını bekliyorum” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig'de iki takım çekildi

İstanbul 2. Amatör Lig'de mücadele eden iki takım daha ligden çekildi.