Pazartesi, Aralık 15, 2014

ORTAÇEŞME HADIMKÖYDE ALTIN BULDU

İstanbul Süper Amatör Ligi  2.grup maçında, Hadımköy stadında  Hadımköyspor ile Ortaçeşme takımları karşı karşıya geldi. Konuk takım Mehmet'in golüyle maçı 1-0 kazandı.


Müsabakayı  İsmail Akbulut yönetti. Yardımcılığını ise A.Yakup Akçal ve Mehmet Demirel yaptı. Müsabakanın gözlemcisi Lemi Çelik idi. Saha komiseri ise  İsa Altıntop idi.


Her iki takımında acil puana ihtiyacı olduğu bir maçtı. Müsabaka boyunca futbol vasatın üzerine çıkmadı. Maçın başında konuk ekip oyuna hızlı başladı. 15. dakikadan sonra Hadımköy dengeyi sağladı. Ancak yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. İlk yarı 0-0 beraber bitti. 


   
60.dakikada  Ortaçesme’nin sol çaprazdan kazandığı serbest vuruşu Onur kullandı kaleci Tunahandan dönen topu Mehmet tamamlayarak topu ağlarla buluşturdu. Hadımköy’ yediği golün şokunu üzerinden atarak ataklarını sıklaştırdı. Yerinde ama geç yapılan değişikliler Hadımköye pahalıya mal oldu. Oyuna sonradan giren Mahmut’un 80 ve  81 dakikalardaki kafa vuruşları auta gitti. 87. Dakikada Yunus Emre sağdan aldığı top ile rakibini geçerek ceza alanına girdiğinde kesdiği topa  Mahmut’ un şık bir topuk hareketi ile vurdu. Top kaleci Muratta kaldı. Müsabaka misafir takımı Ortaçesme’nin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.
 
STAT: Hadımköy 
HAKEMLER: İsmail Akbulut, A.Yakup Akçal, Mehmet Demirel
SAHA KOMİSERİ: İsa Altıntop
HADIMKÖY: Tunahan, Fatih, Can, Rıdvan, Fethi,  Barış, Özgür, Serdar, Yusuf, Gökay, Vardar
YEDEKLER: Serkan, Yunus Emre, Emre Can, Gurur, Mahmut, Ferdi
ORTAÇEŞME: Murat, Tunca, Oğuz, Özgür, Sercan, Fırat, Mehmet, Miraç, Sergen, Murat, Onur
YEDEKLER: Emre, Bora, Refik, Arif, Emre, Batuhan, Oğuzhan,
GOLLER: Mehmet (60. dk)
         
HABER- FOTOĞRAF : YUNUS EMRE








Hiç yorum yok:

Zirvedeki dev maçta gol sesi çıkmadı

İstanbul Süper Amatör Lig 1. Grup'ta lider Girne Gençlik ve takipçisi Cevizli Anadoluspor'un mücadelesinde gol sesi çıkmadı.