Salı, Aralık 16, 2014

MÜTHİŞ MAÇI SARIYER YENİMAHALLE KAZANDI

İstanbul Süper Amatör Lig 8.grup 15.hafta karşılaşmasında Sarıyer Belediyesi Çayırbaşı stadında Sarıyer Yeni Mahalle'nin konuğu Nişantaşı FK oldu. Son haftalarda ki yükselen performansını bu maçta da devam ettiren ev sahibi ekip karşılaşmadan 4-3 galip ayrılarak orta sıralarda kendine yer buldu.



Sarıyer temsilcisi 60 ile 75.dakikalar arasında 3 gol birden atarak 3-1 geriden gelip 4-3'lük galibiyete ulaştı. Karşılaşmanın ilk yarısında Nişantaşı FK 27.dakikada Adnan'ın golüyle 1-0 öne geçti. 41.dakikada Nişantaşı FK ceza sahası içerisinde Musa yerde kaldı. Bu pozisyonda hakem tereddütsüz bir şekilde penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Musa topu filelerle buluşturdu ve ilk yarının skorunu ilan etti. 





İkinci yarıda adeta gol fırtınası vardı. Nişantaşı FK 51.dakikada Kenan ile 2-1 öne geçti. 56.dakikada Sarıyer Yeni Mahalle defasında Şükrü'nün bir anlık dalgınlığından yararlanan Kenan durumu 3-1' e getirdi. Bu dakikadan sonra herkes Nişantaşı FK farkı açar diye düşünüyordu. Lakin ev sahibi ekibin oyuncuları için bu durum farklıydı. 62.dakikada sağ taraftan kazanılan kornerde topun başına Musa geçti. Musa'nın ortasında top Nişantaşı FK ceza sahası içerisinde Şükrü'nün önünde kaldı. Şükrü'nün yerden düzgün vuruşunda top filelerle buluştu ve durum 3-2'ye geldi. 67.dakikada sahneye yine Şükrü çıktı ve ilk attığı gole benzer bir golle kendisinin 2. takımının 3.golünü kaydetti.3-3 Nişantaşı FK adeta sahada buz kesti. Yediği şok gollerle morali bozulan deplasman ekibi tekrar öne geçmek için ataklarını sıklaştırdı fakat golü bulan yine ev sahibi ekip oldu. 76.dakikada yine sağ taraftan kazanılan korner atışında bu defa sahneye Yusuf çıktı ve kafayla takımını 4-3 öne geçiren golü kaydetti. Ev sahibi ekip oyuncuları büyük bir sevinç yaşarlarken, Nişantaşı FK şok yaşamaya devam etti. Bu şoku üzerinden atamayan Nişantaşı'nın son dakikalarda ki çabası yeterli olmadı ve Sarıyer Yeni Mahalle bu zorlu karşılaşmadan 4-3 galibiyetle ayrılarak 6.sıradaki korumuş oldu.  Nişantaşı FK almış olduğu bu mağlubiyet ile 3.sıraya geriledi. 



HABER-FOTOĞRAF: TURGAY TOKEL













Hiç yorum yok:

KK Mevlanaspor'da Elçi güven tazeledi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Kazım Karabekir Mevlanaspor'un genel kurulunda Murat Elçi yeniden başkanlığa seçildi.