Pazartesi, Aralık 22, 2014

MÜMİN TOPÇU GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ


Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Sultangazispor’u geçtiğimiz sezon ligde tutan, bu sezonda ise 13 maçta 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan Teknik Direktör Mümin Topçu görevinden istifa etti.

'Sultangazispor’un önünü açmak için görevimden istifa ediyorum' diyen deneyimli Teknik adam yaptığı açıklamada "Sultangazispor’da geçtiğimiz yıl göreve geldik. Zor bir sezonun ardından takımımızı baraj maçını kazanarak ligde bıraktık. Bu sezon da elimizden geleni yapmaya çalıştık. Geldiğimiz noktada istifa etmemiz gerekiyordu, biz de Kulübümüzü sevdiğimiz için bu kararı aldık. Sultangazispor’a ligin ikinci yarısında tüm kalbimle başarılar diliyor, görev yaptığım süre zarfında bana ve ekibime destek verenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Kıvanç, Cuma günü istifa etmişti
Kırmızı-mavili ekipte Yardımcı Antrenörlük görevini sürdüren Mustafa Kıvanç da geçtiğimiz Cuma günü görevinden istifa etmişti. Birbirlerini çok iyi tamamlayan ve uzun yıllar kader birliği yapan Topçu-Kıvanç ikilisinden Mustafa Kıvanç’ın Cuma günü görevinden istifa etmesi kamuoyunda 'Mümin Topçu da görevini bırakacak" söylentilerine yol açmıştı.

Yeni Hoca Menduh Fidan
Öte yandan Sultangazispor’da yeni Teknik Sorumlu da belli oldu. Daha önce, Maltepespor, Bursa Merinos,  Eyüpspor, İnegölspor, Galata, Z.Burnu Damlaspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve son olarak da PTT 1.Lig ekiplerinden Orduspor’da görev yapan Menduh Fidan, Sultangazispor’un Teknik Sorumlusu oldu. 48 yaşındaki Fidan’ın Yardımcılığını Erdoğan Eryılmaz yapacak.


HABER: ALİ KEMAL DEMİR 

Hiç yorum yok:

THY Murat Büyüköner'le devam

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Türk Hava Yolları (THY) yeni sezon için teknik direktör Murat Büyüköner ile yeniden anlaştı.