Müsabaka çok soğuk bir havada oynandı. Müsabakayı Kemal Küçükuysal yönetti. Yardımcılığını ise Kadir Sercan Bayram ve Samet Kurt yaptı. Saha komiseri ise Erdoğan Kırımtay idi.
İlk yarının son bölümlerinde gelen goller
38.dakikada Hürrüyet Gücü takımından Emrah Ceza sahası çizgisi üzerinden vurduğu top yan direğe çarptıktan sonra kale çizgisi üzerinde biraz gittikten sonra gol oldu. 1-0 43.dakikada Kuruçeşme takımının kazandığı köşe vuruşunu Murat kullandı. Selçuk'un önünde kalan topa dokunarak takımının beraberlik golünü attı. Bir dakika sonra Selçuk ceza alanı içinde sol ayağının dışı ile vurduğu top ağlarla buluştu. (2-1). 45.dakikada Burak'ın ceza alanına yaptığı ortayı defans çıkardı. Dönen top Burak'ın önüne geldi gelişine vurarak kalecinin solundan takımının üçüncü golünü attı.(1-3) İlk yarı bu skorla bitti.
59.dakikada Burak aldığı top ile ceza alanına girdi. Sağ ayağının içi ile vurarak kendisinin ikinci takımının dördüncü golünü attı. 88. dakikada Furkan araya salınan topu alarak ceza alanına girdi. Düzgün bir şekilde vurarak takımını 5-1 öne geçirdi. Bir dakika sonra Yahya takımının 6. Golünü attı. Müsabaka 6-1 Kuruçeşme’nin galibiyeti ile bitti.
STAT: Nurtepe
HAKEMLER: Kemal Küçükuysal, Kadir Sercan Bayram, Samet Kurt
SAHA KOMİSERİ: Erdoğan Kırımtay
HÜRRİYET GÜCÜ: Fatih, Yunus, Burak, Hamza, Ahmet, İhsan, Niyazi, Muhammed, Oğulcan, Fatih, Erkan
YEDEKLER: Serhat, Necmeddin, Emrullah, Berat, Barış Gökhan, Mehmet
KURUÇEŞME: Murat, Hakan, Serkan, Serkan, Enes, Alihan, Ömer, Yavuz, Selçuk, Yavuz, Furkan, Burak
YEDEKLER: Barış, Ömer, Yahya, Ahmet, Zekai
HABER- FOTOĞRAF : YUNUS EMRE



Hiç yorum yok:
Yorum Gönder