Perşembe, Kasım 06, 2014

GÖLÇİÇEK: GAZİ MAHALLESİSPOR İLE DOSTLUĞUMUZ VAR!


Süper Amatör Lig ekiplerinden Gazi Mahallesispor Kongre Üyesi Ali Rıza Koçyiğit’in açıklamasına Beykoz temsilcisinden cevap geldi.

Yerel Futbol Sitesine konuşan Çubukluspor Basın Sözcüsü Kemal Gölçiçek, Paşabahçe Stadında oynanan maçta kendi taraftarlarının bulunmadığına vurgu yaptı ve "Kulübümüzün Gazi Mahallesispor ile hiçbir sorunu olmadığı gibi, karşılıklı dostluklarımız vardır ve geçtiğimiz sezon iki maçta karşılaştığımız Sultangazi ekibi ile hem deplasmanda hem de kendi sahamızda en ufak bir sorun yaşamadık." dedi.

Kulübümüzün başarına odaklandık
Çubukluspor’un taraftarının olmadığını da ifade eden Gölçiçek "Sayın Ali Rıza Koçyiğit’e sanıyoruz birileri kasıtlı olarak yanlış bilgi vermiş. Bizim maçlarımıza sadece sporcu velilerimiz geliyor. Bizi ilgilendirmeyen bir maçta taraftarımızın yer alması da mümkün değil. Çubukluspor camiası olarak tamamen kendi Kulübümüzün başarına odaklanmış durumdayız. Bunun dışında yaşanan hiçbir gelişmeden haberdar değiliz" diye konuştu.

Dostlumuz uzun yıllar sürecek
Eflarun-Sarılı ekibin Basın Sözcüsü Sitemizde çıkan haber hakkında Gazi Mahallesispor Başkanı Süleyman Keklik ile konuştuklarını söylerken, "Başkanlarımız görüştüler ve yanlış anlaşılma olduğu konusunda fikir birliğine vardılar. Sayın Süleyman Keklik ile Yönetim Kurulu’nu da Kulübümüze davet ettik. Geçtiğimiz yıl kurduğumuz dostluk umut ediyoruz ki uzun yıllar sürecektir" dedi.

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

Pendik Yenişehir Kartalları'nda hazırlıklar tamam

Pendik Yenişehir Kartallarspor, 2025-2026 İstanbul 2. Amatör Lig sezonu öncesi hazırlık çalışmalarını büyük bir moralle tamamladı.