Çarşamba, Ekim 15, 2014

Egemen 5 sezon sonra yeniden Pazariçi'nde

İstanbul 1.Amatör Lig 11.Grup ekiplerinden Pazariçi Köprülüspor, eski futbolcusu Egemen Tarhan ile yeniden anlaştı. Kırmızı-siyahlılar ayrıca 3 transfer daha yaptı.



1.Amatör Ligde oynadığı 5 maçta 3 galibiyeti, 1 beraberliği, 1 de mağlubiyeti bulunan Sinan Balılar'ın çalıştırdığı Pazariçi Köprülüspor, transferin bitimine ayılı günler kala kadrosunu güçlendirdi.

Gaziosmanpaşa temsilcisi, İstanbul Kastamonuspor ile yollarını ayıran tecrübeli futbolcu Egemen Tarhan ile anlaştı. Yerel Futbol Sitesine bir açıklama yapan Pazariçi Köprülüspor Başkanı Ali Şen, Yıldırım Bosna'dan stoper Hüseyin Düzgün, Kartaltepespor'dan orta saha oyuncusu Hacı Mehmet Karadavut ve Gaziosmanpaşa'dan 1995'li genç forvet Hüseyin Korkmaz ile anlaştıklarını belirtti. Başkan Şen, yeni transferlerin takıma güç katacağını sözlerini ekledi.

HABER: ALİ KEMAL DEMİR 

Hiç yorum yok:

İstanbul Süper Amatör 21 Şubat 2026 Cumartesi Programı

İstanbul Süper Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...