Yaklaşık 8 sezondur Silivrispor altyapısında görev alan hocalar yönetim tarafından değiştirildi.
Uzun zamandan beri yönetim ile aralarında sorun bulunan Silivrispor altyapı hocaları önceki gece geç saatten alınan bir karar neticesinden görevlerinden ayrıldı. Sezon başında altyapıyı özelleştiren Silivrispor yönetimi göreve getirdikleri altyapı yöneticisinin aldığı karara saygı duyarak hocalar ile ilgili son kararını verdi. 8 sezondur Silivrispor altyapısında görev alan Uğur Alper, Selçuk Yılmaz ile birlikte diğer hocalarında görevlerinin sonlandığı resmi olmayan kaynaklarca duyuruldu.
Ümit ve Metin Silivrispor’da
Eski Sarıyersporlu oyuncu ve Gümüşyakalı Ümit Algür ve kendisi gibi eski Sarıyerli oyuncu Metin Karaca ile anlaşan Silivrispor’da bu iki hoca önümüzdeki günlerde altyapıda göreve başlayacağı resmi olmayan kaynaklarca duyuruldu.
HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
İnkılap-Küçükçekmece finali gece maçı olacak
Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta 3. Lig'e yükselecek son takımın belirleneceği play off final maçının programı belli oldu.

-
İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...
-
İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...
-
BAL 10. Grup'tan 3. Lig'e yükselme yarı final karşılaşmaları bugün oynanacaktır.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder