Yeşil-Beyazlı ekibin teknik patronu Okan Yılmaz, yeni sezona 3.Lig hedefiyle yoğun tempoda hazırlandıklarını söyledi. Yeni sezonda teknik patronluğa Bursaspor'un gol kralı efsane yıldızı Okan Yılmaz'ı getiren Kestel Belediyespor'da hazırlıklar son sürat sürüyor.
Hedefini Spor Toto 3.Lige çıkmak olarak belirleyen Yeşil-Beyazlıların teknik patronu Okan Yılmaz, “Kestel Belediyespor'la anlaştığım günden bu yana ilçeye heyecan geldi. Burada herkes bizden şampiyonluk bekliyor. Bizim grupta milyonlarca lira harcayan 5 takım var. Bursa takımları bile bizden fazla para harcadı ama biz öyle bir takım kurduk ki herkes gıpta edecek.
Çok büyük paralar harcamadan, doğru transferlerle doğru işler yaptık. Stada gelen taraftarlar, hem futboldan keyif alacak hem de yenilsek bile takımı alkışlarla sahayı terk ettirecek” dedi Okan Yılmaz, transfer konusunda sıkıntı yaşadıklarını anlatsa da hedeflerinden bir sapma olmadığını açıkladı.
Yılmaz, “Ama bu değildir ki bizden çok para harcayan takımlar var diye hedefimizden sapacağız. Hedefimizi sonuna kadar kovalayacağız. Ben burada olduğum için herkes fedakarlık yaptı ve parayı düşünmediler. Biz hedefimizi futbolcu arkadaşlarla belirledik. O hedef doğrultusunda çalışmalara devam ediyoruz” diye konuştu.
21 Ağustos-30 Ağustos tarihleri arasında Yalova Termal’de kamp yapan Kestel Belediyespor'un Teknik sorumluluğunu eski gol kralı milli oyuncu Okan Yılmaz yaparken, İbrahim Köseoğlu yardımcı antrenör, Ferit Özinan kaleci antrenörü, İhsan Kabulcü’de performans geliştirme koçluğu görevini üstleniyor.
KAYNAK: www.bursaamator.org
[gallery link="file" ids="142632,142631,142630,142629,142628"]
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Merterspor'da teknik direktör belli oldu
İstanbul Süper Amatör Lig'in yeni ekiplerinden Merterspor'da teknik direktörlük görevine Özgür Ali İhsan Durgun getirildi.

-
İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Bahçelievlerspor'da teknik heyet belli oldu.
-
İstanbul Süper Amatör Lig'in yeni ekiplerinden Rumeli Kavağıspor yeni sezon öncesi hareketli günler yaşıyor. Sarıyer ekibi iç ve dış tra...
-
Bölgesel Amatör Lig'in İstanbul temsilcilerinden Anadoluhisarı İdman Yurdu'nda teknik direktörlük görevine Gökhan Baladin getirildi.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder