Geçtiğimiz sezon başarılı olarak BAL'a terfi eden ancak Kulübü ile yollarını ayıran Teknik Direktör Serdar Gücüyener, sitemize yaptığı açıklamada serzenişte bulundu.
Leventspor'u tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Lig'e çıkaran Teknik Direktör Serdar Gücüyener, Kırmızı-Siyahlılar'la yollarını ayırdıktan sonra teklifleri değerlendirmeye başladı. Gücüyener'in SAL ve BAL'dan iddialı ekiplerle temas halinde olduğu ancak henüz karar veremediği öğrenildi.
"Mustasyona uğramış kişiler"
Başarılı Teknik adam yaptığı Sitemize açıklamada, "Futbolun içerisinde başarıyı cezalandırmanın da var olduğuna inanıyorum. Açıkçası ben, başkalarının bıraktığı yerden başladım. Mutasyona uğrayıp başkalaşan kişiler de, başkasının bıraktığı yerden başlayacaklardır. Hayırlı olsun" dedi.
2 yıldır Leventspor'daydı
Küçükçekmecepsor, Üsküdar Anadolu, Gebzespor, Nişantaşı, Yalovaspor, Bakırköyspor, Zeytinburnspor 'da profesyonel liglerde Teknik Direktör olarak ve Çaykur Rizespor’da Antrenörlük yapan Serdar Gücüyener 2007 yılında Beylikdüzüspor’da 3.Lig terfi maçında finalde Tavşanlı Linyitspor’a elenen takımın başında görev yaptı. Son 2 sezondur Leventspor’da Teknik Direktörlük yapan UEFA Pro Lisansı bulunan tecrübeli Teknik Direktör geçtiğimiz sezonda yenilgisiz grup şampiyonluğu ve İstanbul Şampiyonluğu yaşadı.
HABER: EFKAN BUCAK
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Göktürk Sarayspor top başı yaptı
İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Göktürk Sarayspor 2025-2026 sezonunu, bu sabah yaptığı antrenmanla açtı.

-
İstanbul 1. Amatör Lig takımlarından Yenişehir Spor Kulübü dış transferde 7 isme imza attırdı.
-
İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Yenişehir Spor Kulübü 2025-26 sezonu için çalışmalara başladı.
-
İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından Kartaltepespor 3 futbolcu ile daha anlaşmaya vardı.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder