Salı, Ocak 21, 2014

Çengelköyspor’a müthiş maestro!

İstanbul Süper Amatör Lig Yükselme Grubu ekiplerinden Çengelköyspor, müthiş bir transfere imza attı ve Yenibosna’dan Fırat Işık’ı kadrosuna kattı.



Son olarak Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Yenibosna forması giyen 1985 doğumlu tecrübeli futbolcu, daha önce de Esenkent Gençlik, Avcılar Belediyespor, Gürpınar, Büyükçekmece, Anadolu Üsküdar 1908 (profesyonel), 3.lige çıktığı sezon Bayrampaşaspor, Ramispor ve Çerkezköy Belediyespor formaları giymişti. Yeşil-beyazlı Tekirdağ temsilcisinde 3 sezon başarıyla forma giyen ve takım kaptanlığı yapan orta saha oyuncusu 17 gole imzasını atmıştı.


IMG_7504 
13 maçta forma giydi
Bu sezon Yenibosna ile anlaşan Fırat Işık, 11.Grupta mücadele eden BAL ekibinde 13 maçta forma giydi ve 1-1 sona eren Halide Edip Adıvar maçında bir gole imzasını attı. Yükselme Grubunda mücadele eden Bölgesel Amatör Lig için mücadele eden Çengelköyspor ile anlaşan tecrübeli futbolcu, Üsküdar ekibinin Başkanı İsmet Özay’ın ofisinde kendisini yeşil-beyazlı renklere bağlayan imzayı attı.


 


BAL’a transferi olmaması en büyük etken   
Ara transfer döneminde birçok Kulüpten teklif almasına rağmen Süper Amatör Lig ekiplerinden Çengelköyspor’un teklifini kabul eden futbolcunun bir sezonda 2 defa Bölgesel Amatör Lig ekibine imza atmış olması da Üsküdarda ekibinin teklifini kabul etmesinde önemli bir etken.


IMG_7508 
Işık: Gelecek planlarının içinde yer almak gurur verici
Yerel Futbol’a bir açıklama yapan Fırat Işık "Çengelköyspor Başkanı Sayın İsmet Özay’ın teklifinin çok ciddi olması ve yalnızca bir kez görüştüğüm Başkanımın samimi yaklaşımı bana yapılan teklifi kabul etmemdeki en büyük etkendir. Başkanımız ile geleceğe dair planlarını konuştuk ve bu planların içinde benim de yer alıyor olmam beni fazlasıyla sevindirdi. Bu nedenle Çengelköyspor’u tercih ettim. Transferimde katkısı olanlara da teşekkür ediyorum. Umarım, hep birlikte takımımızı BAL’a çıkartırız.” dedi.


 


Özay: Başarı için varız!
Fırat Işık'ın imza töreninde konuşan Çengelköyspor Başkanı İsmet Özay, "Yönetim Kurulu olarak takımımızın daha güçlü hale gelmesi için elimizden gelenin en mükemmelini yapmaya çalışıyoruz. Çok önemli bir oyuncuyu daha kadromuza kattık.  Fırat, her yönüyle mükemmel bir oyuncu. Bize çok büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

U18'de Türkiye'nin en büyüğü Kartalspor

Türkiye U18 Futbol Şampiyonası Ankara'da sona ererken Kartalspor şampiyon oldu.