Çarşamba, Aralık 04, 2013

Tunaspor 90'da Emin'le hayat buldu

İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grup'ta Tophane Tayfun evinde Lider Tunaspor'u ağarladı. Karşılaşmanın ikinci yarısının 51.ve 90.dakikalarda Kaptan Emin'in attığı gollerle maçı 2-1 kazanan Lider Tunaspor bu galibiyetle puanını 37 çıkardı.


Tophane Tayfun 52.dakika'da Yusuf Gezen'in attığı müthiş firikik golüyle beraberliği sağlasada karşılaşma Lider Tunaspor'un 2-1 galibiyeti ile tamamlandı. Maça hızlı başlayan taraf ev sahibi Tophane Tayfun oldu. Karşılaşmanın henüz 6.dakikasında Sağ taraftan Enes Çetin'in getirdiği topa Kemal Ürkmez vurduğu top Tunaspor'un Kalecisi Selçuk Özkurt'ta kaldı. Maçın 18.dakikasında bu sefer konuk Tunaspor'un Kerem Güler'le yayın üzerinden yakaladığı şut üstten az farkla auta gitti.
37.dakikada ev sahibi Tophane Tayfun taç atışından gelen pozisyonda Kemal kafayla aşırınca, arka tarafta pozisyonu röveşata ile kaleye yollayan Emrah Akdemir'in bu vuruşunu Kaleci Selçuk güçlükle önledi. Maçın ilk yarısında belki de en etkili gol pozisyonunu Tunaspor adına Eren Ziya yakaladı. 39.dakikada Berkan'ın ara pasına hareketlenen Eren Ziya Kaleci Umut Tur'un sağ tarafına plase ile bıraktı. Müthiş bir refleksle bu topu çıkaran Umut, karşılaşma'nın ilk yarısının 0-0 berabere bitmesinde en önemli rolü oynadı.


İkinci yarıda goller geldi
Maçın 51.dakikasında Berkan Özbek'in sağ taraftan ceza sahasına yaptığı sert ortaya altı pastan sert bir kafa vuruşu yapan Kaptan Emin, deplasmanda Tunaspor'u 1-0 öne geçiren golü attı. Bu golün 1 dakika sonrasında 52.dakikada ceza sahasının önünde Kerem Güler rakibini faulle durdurunca, kazanılan firikik atışını adeta doksana yollayan İsim Yusuf Gezen ev sahibi Tophane Tayfun'un beraberlik golüne imza attı.1-1 Bu golden sonra Lider Tunaspor 3 puanı alabilmek adına oyunu Tophane Tayfun kalesine yıkmaya çalıştı.  Cüneyt Şahin'in sol taraftan önce Semih Şahin'e,daha sonra da Kaptan Emin'e getirdiği yüzde yüzlük gol fırsatlarından gol sesi çıkmadı. Lider Tunaspor tam ümitlerini yitirmek üzereyken 90.dakika'da Berkan Özbek'in yolladığı uzun pası israrla takip eden Kaptan Emin ceza sahası içinde Kaleci Umut'la karşı karşıya kaldı. Sağ taraftan topu filelere yollayan Kaptan Emin Tunaspor'u 2-1 öne geçiren golü attı. Bu golden sonra karşılaşma konuk Bayrampaşa Tunaspor'un 2-1 galibiyetiyle sonuçlandı.


STAT: Beyoğlu Belediyesi Sütlüce Stadı
HAKEMLER: Ozan Bileyci,Cengiz Ateş,R.Çağatay Yüceant,
SAHA KOMSERİ: Kenan Çelik
TOPHANE TAYFUN:  Umut,Mehmet,Ahmet Güçlü,Yusuf,Bahadır,Ahmet Murat Oran,Murat,(Şakir),Alper,Kemal, Enes,Emrah,(Yunus),
TEKNİK DİREKTÖR: Aslan Yavuz
BAYRAMPAŞA TUNASPOR: Selçuk,Berkay,Arif,Aykut,Orhan,Berkan,Emin,Kerem,(Semih Şahin),Cüneyt Şahin,Semih Küçük,Eren Ziya,(Okan),
TEKNİK DİREKTÖR: Ata Haluk Yalın
SARI KARTLAR: Berkan 35dk,Enes 45dk,Aykut 59dk,Kemal 59dk,Emin 81dk,Bahadır 81dk,Mehmet 90+2,


HABER-FOTOĞRAF: SELİM AÇAN
 www.tunaspor.com


[gallery link="file" ids="96816,96815,96817,96818,96819"]

1 yorum:

Tophaneli. dedi ki...

Maçın kırılma noktasından bahsetmiyorsunuz... 80. Dk kenalin tuna spor kalecisi ile karşı karşıya kalması ve o topu kalecinin üstüne vurması bence dönüm noktasıydı. Tuna sporun 2. gölü tophaneli yunusa yapılan faule düdük çalınmaması...Herzamanki gibi hakemler berbattı. Sadece tophane değil her maçta yapılan hakem hataları yüzünden hak yenilmekte...

Pendik Yenişehir Kartalları'nda hazırlıklar tamam

Pendik Yenişehir Kartallarspor, 2025-2026 İstanbul 2. Amatör Lig sezonu öncesi hazırlık çalışmalarını büyük bir moralle tamamladı.