Cuma, Aralık 13, 2013

Beykoz U17 ile 2.şampiyonluk peşinde

Beykoz 1908 A.Ş. Sezon başında gerçekleştirdiği yapılanmanın meyvelerini toplamaya devam ediyor. U15 Yaş Grubu takımı geçtiğimiz hafta sonunda Kavacıkspor karşısında aldığı galibiyet ile son maç öncesinde şampiyonluğu garantilemenin rahatlığı içineki U15'lerde rakip Başıbüyükspor. 14 Aralık 2013 Cumartesi Günü Maltepe Başıbüyük Sahasındaki karşılaşmanın başlama saati ise 10.45.


Hafta sonunda sarı-siyahlı takım altyapısı bu kez U17 Yaş Grubu takımı ile şampiyonluk kovalayacak. 12 maçta 28 puana sahip Sarı-siyahlı gençler son iki maçına ikinci sıradaki Yamanspor'un 2 puan, üçüncü sırada yer alan Çengelköypsporun ise 3 puan önünde çıkacak. Özellikle hafta sonunda Pazar günü Beykoz İbrahim Kelle Stadında gerçekleşecek olan Çengelköyspor karşılaşması son derece önem arz etmekte. Alınacak sonuç 3 takım açısından da müthiş bir beklenti yaratmış durumda. Ligin ilk yarısında gerçekleşen maçtan 1-0 galip ayrılan Beykoz 1908 A.Ş.U17 Takımı kendi saha ve seyircisi önünde alacağı galibiyet ile şampiyonluk yolunda önemli bir engeli de aşmış olacak.

MEHMET~1


Beykoz 1908 A.Ş.Altyapı Komitesi Başkanı Mehmet Şahin yapmış olduğu açıklamada takım olarak büyük bir heyecan içerisinde olduklarını söylerken, "U15 Yaş takımımızın ardından ikinci şampiyonluğu da U17 takımımız ile yaşamak istiyoruz. Son iki maça girerken grupta son derece heyecanlı ve çekişmeli müsabakalar yaşandığını söylemeden geçemeyeceğim. Uzun bir takibin ardından yakaladığımız liderliği son iki maça taşıdık. Çengelköyspor maçı 3 takımı da yakından ilgilendirmekte. Tabii ki bizim avantajımız da ortada. Herşeyden öte ben bu iki yaş grubu takımının ligde ortaya koydukları performansın Beykozsporun geleceğinin şekillenmesi açısından son derece önemli olduğunu söylemeden geçemeyeceğim. Pazar günü Beykoz taraftarlarını tribünlerde görmek istiyoruz." diye konuştu.


HABER-FOTOĞRAF: TALİP ERCAN

Hiç yorum yok:

KK Mevlanaspor'da Elçi güven tazeledi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Kazım Karabekir Mevlanaspor'un genel kurulunda Murat Elçi yeniden başkanlığa seçildi.