Salı, Ekim 08, 2013

İstanbul Kastamonuspor'dan Gür'e ziyaret

İstanbul Kastamonu Gençlik ve Spor Kulübü Başkan Vekili İlker Dilek, Elektro Elektronik A.Ş’nin Genel Müdürü Emrah Gür’ü Üsküdar'da bulunan çalışma ofisinde ziyaret etti.


Ziyarette kulübün mevcut durumu ve yeniden yapılanma süreci konularında fikir alışverişi yapıldı. Kulübün kurulduğu yıldan itibaren yapmış olduğu faaliyetler ve branşlardaki başarıları hakkında bilgi veren İlker Dilek, yaptığı açıklamada, “Kulübün kurumsal kimlik çalışması, gelecekle ilgili yatırımlar ve kulübümüze kalıcı gelirler sağlamak için Emrah Beyle görüştük. Kendisinin ulusal ve uluslararası ticaret tecrübesinden faydalanarak kulübümüzü yeniden yapılandıracağız. Kulübümüzü kişilere bağlı değil, kurumsallaşmış, gelirleriyle faaliyetlerini en üst seviyede sürdüren ve yönetim şekliyle de herkesin örnek aldığı bir model haline getireceğiz” dedi. 


İŞADAMI EMRAH GÜR'DEN TAM DESTEK 
İlker Dilek'in yapmış olduğu ziyaretten memnuniyetini dile getiren Emrah Gür de bir Kastamonulu olarak kulübe destek vermekten büyük mutluluk duyacağını belirterek, “Kulübümüzün yeniden yapılanma ve kurumsallaşma sürecinde bende yönetim kurulunda yer alacağım. Önümüzdeki günlerde açıklayacak olduğumuz yönetim kurulumuz her biri alanında başarıyı yakalamış saygın işadamlarından oluşuyor. Böyle bir oluşuma Kastamonulu olarak kayıtsız kalmam söz konusu olamazdı. Spor, globalleşen dünyamızda en etkili iletişim aracı. Türk sporuna, gençliğine ve tüm Kastamonululara hizmet etmek için biz de elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.


Hedeflerinin ilk etapta kulübün temsilinin en iyi şekilde sağlanacağı bir merkez olacağını belirten Gğr, “Projesi tamamlanmış ve sadece yer tahsisi bekleyen İstanbul Kastamonu Gençlik ve Spor Kulübü Gençlik, Spor ve Kültür Merkezi projesini hayata geçireceğiz. Futbol dışında da çeşitli branşlarda faaliyetlerimizi sürdürecek ve atıcılık alanında kulübümüzü ihtisaslaştıracağız” dedi. Futbol branşında da istanbul süper amatör ligde iyi konumda olduklarını belirten GÜR, istikrarlı sonuçları sürdürdükleri takdirde bu sene şampiyonluğun en büyük adayı olduklarını belirtti.


GÜR'E İSTANBUL KASTAMONUSPOR FORMASI 
Ziyaretin anısına Başkan Vekili İlker Dilek tarafından iş adamı Emrah Gür'e isminin yazılı olduğu 37 numaralı forma hediye edildi.


HABER - FOTOĞRAF : ERTUĞRUL AKDUMAN


[gallery link="file" ids="85318,85317"]

Hiç yorum yok: