Pazartesi, Nisan 08, 2013

Beyciler durumu kurtardı

İstanbul 2.Amatör Lig'de Gruplarında iyi sıralarda yer almak isteyen iki takımın mücadelesinde taraftarlar karşılıklı attıkları gollerle sahadaki puanları paylaştı.
 
Silivri Stadı’nda oynanan ve vasatı geçmeyen bir mücadelenin sergilendiği maçta birer puana razı oldu. Ev sahibi Beycilerspor’un genç bir kadro ile mücadele eteği maçta doksan dakika yaptığı defans kilidi bir türlü açılmadı. Maçın büyük bir bölümünde üstün bir oyun sahneleyen konuk ekip Çakıl takımı ilk yarının uzatma dakikaları olan 45+2.dakikada Yusuf ile soyunma odasına gitti. İkinci yarıya ilk yarıdaki baskısını arttıran bir Çakıl, Beyciler defansını geçmekte zorlandı. Zaman zaman Çakıl kalesine kontra ataklarla gelen Beyciler maçın 82.dakikasında Gökhan ile beraberliği yakaladı. Müsabakada maç sonunda 1-1’lik eşiklik bozulmadı ve taraflar birer puana razı geldi.


 


Stat: Silivri
Hakemler: Tayfun Yurdakul, Erkan Yalçınkaya, Orhan Kemiksiz
Beycilerspor: Enis 7, Erdi 7, aşkın 7, Mulis 7, Bülent 7, Samet 7, Semih 7, Orhan 7, Alican 7, Evren 7, Aykut 7 (51’ Tolga 6)
Çakılköyspor: Mennan 7, Kemal ? (2’ Anıl 7), Mehmet 7, Kerem 7 (61’ Arif 6), Muhammer 7, Berk 7, Orhan 7, Selçuk 7, Yusuf 7, Koray 7, Erdi 7 (81’ Özer 3)
Goller: 45’ Yusuf, Çakıl, 82’ Gökhan, Beyciler

HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

KK Mevlanaspor'da Elçi güven tazeledi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Kazım Karabekir Mevlanaspor'un genel kurulunda Murat Elçi yeniden başkanlığa seçildi.