Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta son haftalarda aldığı skorlarla dikkat çeken Akçakocaspor Eskişehir Demirspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Karşılaşma Pazar günü saat 14.30'da Akçakoca İlçe Stadı'nda oynanacak.
Yeşil-Sarılılar, bu sezon dördüncü kez yeni yapılan sahasında bir maça daha çıkacak. Ligde Akçakoca evinde 6 maçtır kaybetmiyor, toplamda 4 maçtır kazanıyor. Düzce ekibi sahasında bu sezon dördüncü kez çıkacağı bu maçı da kazanmak istiyor.Akçakocaspor ilk maçı 2-1 kaybetmişti
Akçakocaspor Antrenörü Selahattin Bal, “Geçen hafta çok bozuk bir zeminde deplasmanda rakibimiz AS Akyazıspor karşısında çok kötü futbol ortaya koyduk. Denizli bölgesinin hakeminin kötü yönetimi bizim motivasyonumuzu bozunca,ilk yarıda girdiğimiz gol pozisyonları da cömertçe harcadık. Rakibimiz bizim bozuk oyunumuzu görünce ikinci yarı güzel bir futbol oynadı ve hak ettiği galibiyeti almış oldu” dedi.
Sahalarında oynayacakları maçta hedeflerinin üç puan olduğunu söyleyen Bal, “ Hafta sonu bu sezon dördüncü kez yeni stadımızda oynama keyfini yaşayacağız. Bu hafta oynayacağımız maçın hazırlıklarına start verdik. İlk maçta yenildiğimiz Eskişehir Demirspor’dan 2-1'in rövanşını almak istiyoruz. Cezalı ve sakat oyuncumuz bulunmamaktadır. Hedefimiz en iyi futbolu sahaya yansıtarak sahadan üç puanla ayrılmak olacaktır.Herkesi bu maça takımlarını desteklemek için Akçakoca şehir stadına bekliyoruz ” diye konuştu.
Muhtemel kadrolar
Akçakocaspor: Cihan, Mehmet, Aytaç, Hüseyin, Volkan,Taner, Ersin,Korhan, Ergin, Ozan, Burak
Eskişehir Demirspor: Zeki,Çağrı,Harun,Feyzullah,Göktuğ,Semihcan,Ceyhun,Bünyamin ,Sonat ,Turgay,Erman
HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM TUZCU
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder