Cumartesi, Ekim 27, 2012

HEASK penaltı golüyle kazandı

HEASK: 1 LEVENTSPOR: 0
İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grup 9.hafta karşılaşmasında Halide Edip Adıvarspor ile Leventspor Yıldıztabya Stadı'nda karşı karşıya geldiler. 45 dakika gecikmeli başlayan maç pozisyon açısından oldukça kısır geçse de Halide Edip Adıvarspor 61.dakikada Emin ile penaltıyı değerlendirdi ve 3 puanı hanesine yazdıran taraf oldu.


Karşılaşmanın başında ekipler atak futbol yerine kontrollü oyunu tercih ettiler. 23.dakikada Sağ kanattan Ahmet Çötoğlu'nun kullandığı köşe vuruşunda Serkan'ın şutunu Talip uzaklaştırdı. Dönen topta bu kez İrfan vurdu top yandan auta çıktı. 30.dakikada orta alandan Ali Cem topu sol kanata taşıdı. İlyas'ın şutunda Noble topu yatarak kolaylıkla aldı. İlk yarı golsüz sona erdi.





Karşılaşmada 61.dakikada Talip ceza sahası içerisinde topa yatarak gelerek vurmak istedi. Top eline çarpınca maçın Hakemi penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Emin, kalecinin sağına sert bir şut çıkardı. Erdoğan'ın müdahalesi olmasına karşın top filelerle buluştu.1-0 Mücadelenin geri kalan kısmında Halide Edip Adıvar kontrollü bir oyun sergiledi ve skoru korumasını bildi. Leventspor bu mağlubiyet ile 12 puanda kaldı. Halide Edip Adıvar ise kritik haftayı 3 puanla kapatarak yoluna devam etti.

Karşılaşma sonrasında Halide Edip Adıvarspor galibiyetin sevincini taraftarıyla birlikte yaşadı.


Yıldıztabya Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Türkiye Futbol Federasyonu İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu ve Türkiye Futbol Federasyonu İstanbul Bölge Baş Antrenörü Müjdat Yetkiner'de takip etti.

STAT: Yıldıztabya
HAKEMLER: Ünal Yentür, Ahmet Karanfil, Gökhan Davul
HALİDE EDİP ADIVAR: Noble, Emin, Serkan, İrfan, Ufuk(Dk.86 Sezgin), Alper(Dk.90Ozan), Mehmet, Okan, Ahmet, Muhammet(Dk.59 Uğur), Tayfun
LEVENTSPOR: Erdoğan, Mustafa, Talip, Muhammet, Ceyhun, Ramazan, Ali Cem, İlyas(Dk.79 Fatih), Enes(Dk.46 Mesut), Volkan(Dk.79 Ahmet), Mithat
GOLLER: Dk.61 Penaltıdan Emin 
SARI KARTLAR: Dk.23 Ahmet,Dk.68 Alper, Dk.80 Mehmet, Dk.90 Emin / Dk.6 Volkan, Dk.61 Mustafa




HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT
Daha Fazla Fotoğraf İçin www.leventspor.com Adresini Ziyaret Ediniz!

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig'de sezon sona erdi

İstanbul 2. Amatör Lig'de 2023-24 sezonu grup aşaması sona erdi.