İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Öz Alibeyköyspor Başkanı Metin Çırpan, Teknik Direktör Erdinç Palas yönetiminde, hem alt yapılarına yeni oyuncu kazandırmaya yönelik hem de eğitimi ve ahlakıyla ön plana çıkacak yeni nesiller yetiştirmek için futbol okulu açacaklarını söyledi.
Metin Çırpan açıklamasında, Kulübümüzde ve Eyüpspor’da bilhassa alt yapı kategorilerine yönelik başarılı çalışmaları ile tanınan, Spor Akademisi Mezunu Antrenörümüz Palas’ın yönetiminde, kendi tesislerimizde Futbol Okulu açacağız” dedi.
“Biz Kulüp olarak alt yapıya önem veriyoruz ve Türk futboluna hizmet bizim hedefimizdir “diyen ve Futbol Okullarından her yıl alt yapıya en az 10 civarında futbolcu yetiştirmeyi planadıklarını anlatan Çırpan, şunları kaydetti: İlköğretim çağındaki öğrencileri alıp hem okul hem de futbol eğitimini bir arada götüren futbol okulu düşüncemizi hayata geçiriyoruz. Futbol okulu, öğrencilerin okul durumuna göre, haftanın her günü yapılacak. Çırpan bu proje ile ahlakıyla ve eğitimiyle Türk futboluna yakışacak futbolcuları yetiştirmeyi amaçladıklarını sözlerine ekledi.
HABER: BURAK KURTULUŞ


Hiç yorum yok:
Yorum Gönder