Salı, Eylül 04, 2012

KK Mevlanaspor’dan yeni sezona dualarla ‘Merhaba’

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Kazım Karabekir Mevlanaspor, 2012-2013 futbol sezonunu görkemli bir açılış töreni ve dualarla açtı. Yeni sezonda kaza-bela olmaması için Kurban kesilmesi ile başlayan tören eski futbolcuların ve Yöneticilerin yer aldığı gösteri maçı ve ardından Fenerköyspor ile oynanan hazırlık maçı ile devam etti. Mavi-beyazlılar açılış maçında Fenerköyspor’u 1-0 mağlup ettiler.


İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Gaziosmanpaşa temsilcisi Kazım Karabekir Mevlanaspor, 2012-2013 futbol sezonunu kendi tesislerinde yaptığı tören ile açtı.

Törene, Mavi-beyazlı ekibin Yöneticilerinin yanı sıra, Kurucu Başkanlardan Ahmet Yar, Gaziosmanpaşa Belediye Meclis Üyeleri, çeşitli Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, eski Yöneticiler ve Mevlana ve Kazım Karabekir Mahallelerinin esnafları, her iki Mahallenin Muhtarları ve semt Cami İmamları ile taraftarlar katıldı.

Başkan Türlü: Amacımız centilmence bir Lig olmasıdır!
Açılış töreninde bir konuşma yapan Kazım Karabekir Mevlanaspor Başkanı Mustafa Türlü, Fenerköyspor’a teşekkür ederek başladığı konuşmasında “Yeni sezonumuzun hayırlı olmasını temenni ediyorum. Her şeyden önce amacımız centilmence bir Lig olması” dedi. Türlü “Şu ana kadarki çalışmalarımızdan memnunuz. Sezon başlayana kadar en iyi şekilde hazırlıklarımızı sürdüreceğiz. Bizim amacımız, centilmence bir mücadele içerisinde üst sıralara tırmanmaktır. Kardeşçe, birliğimizi beraberliğimizi bozmadan bir Lig olmasını dileriz. Şimdiden tüm takımlara başarılar diliyorum. Kazasız, belasız, sağlıklı, huzur içerisinde bu Ligi bitiririz” dedi.

 Açılış maçında önce Kazım Karabekir Mahallesi Hayırlıoğlu Camii İmamı İsmayil Yeşilbaş, Kulübe emeği geçmiş ve ebediyete göçmüş tüm isimler için Kuran-ı Kerim okudu ve dua etti. Edilen duaların ardından kurban kesildi.

Barut: Genç bir takımımız var
Kazım Karabekir Mevlanaspor Teknik Direktörü Kerem Barut ise Yerel Futbol Sitesine yaptığı açıklamada, genç bir takıma sahip olduklarını ve bu yıl izleyicilere güzel maçlar seyrettireceklerine inandığını söyledi. Barut, dinamik ve mücadeleci bir takım oluşturduklarını belirterek hedeflerinin Play Off’a kalmak olduğunu belirterek, “Başarılı olacağımıza inanıyorum” dedi.
Kazım Karabekir Mevlanaspor’un, Fenerköyspor ile oynadığı karşılaşma sonrasında iki takımın futbolcuları Kulüp Lokalinde birlikte yemek yediler. Gaziosmanpaşa temsilcisinin Başkanı, konuklarına ‘kendilerini onurlandırdıkları için’ teşekkür ederken, güzel bir ev sahipliği örneği sergiledi.

Açılışta ayrıca bir enerji içeceği firmasının görevlileri tüm konuklara ve sporculara içecek ikram ettiler.


HABER-FOTOĞRAF: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok: