Cuma, Eylül 14, 2012

Kavacıkspor, Orhanlı maçına kilitlendi

İstanbul 1.Amatör Ligdeki Beykoz temsilcilerinden Kavacıkspor ligdeki ilk maçı öncesi heyecanlı. Antrenörlüğe, daha önce Takımı Süper Amatör Lige çıkarama başarısı gösteren Kamil Çolak'ı getiren yeşil-beyazlı ekipte çalışmalar tamamlandı.
Yerel Futbol Sitesi Muhabiri ve HABER1908 Site Sahibi Talip Ercan'a açıklamalarda bulunan Çolak, "Çalışmalara geç başlayan takımlardan biriyiz. Kadromuzda bazı değişiklikler oldu. Bazı arkadaşlarımız ise geri döndü. Daha önce beraber şampiyonluk yaşadığımız isimlerden Bedri-Cihan-Oğuz gibi yetenekli ve tecrübeli isimler kadromuzda bulunmakta. Biz kısa sürede kaybettiğimiz zamanı kazanma gayreti içerisinde olduk. İnşallah iyi bir başlangıç yaparız. Bu müsabaka öncesinde 2 oyuncumuzun maça çıkıp çıkamayacakları netleşmedi. Sakatlığı bulunan Cihan'ın durumu maç öncesi netleşecek. Kavacıkspor camiasını Anadolu Hisarı Spor Akademisi Stadındaki maça davet ediyorum. Gelsinler takımlarına destek olsunlar." diye konuştu.

Bu arada takım olarak liglerde uygulanan yaş kotasına da değinen Kavacıkspor Antrenörü Kamil Çolak, "Birçok takım gibi bizde uygulanan yaş kotası nedeni ile sıkıntı yaşamaktayız. Bu nedenle çok tecrübeli isimleri büyük fedakarlıkta bulundukları anda maalesef kadroya dahil edemedik. Bu konumda 10 tane arkadaşımız varken bunların içinden 6 tanesine kadromuzu açabildik. Bu işin makul bir sayıda tutulması gerekli. Tabii ki gençlerin de önünü açacağız ancak maddi açıdan her takımın yeterince transfer yapabilme şartları da yok." dedi.
Orhanlıspor-Kavacıkspor müsabakası yarın (Cumartesi) Anadoluhisarı Spor Akademisi Sahasında Saat 14.00 de başlayacak.

HABER-FOTOĞRAF: TALİP ERCAN

Hiç yorum yok: